Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
И не се некој спојлери ако кажиш дека утре ќе победи едниот, другиот или нешто ќе ја прекине борбата. Тоа се сите можни исходи, што друго би можело да се случи?
Местена е 2 во 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И не се некој спојлери ако кажиш дека утре ќе победи едниот, другиот или нешто ќе ја прекине борбата. Тоа се сите можни исходи, што друго би можело да се случи?
Не ти кажуваме,што е ова со провокацииве,уште во живо ни фали такви ф‘стани да гледаме и вакви фацички да имаме..А бе може ли некој да најде терк за фустаните кои ги носат слугинкиве и курвите во главниот град? Или да ми објасни како да се сошијат? Ептен ми се свиѓаат таквите фустани.![]()
OKХахаха
Како бе го уби, само го качи на кајче и го прати некаде. Исходот на судбината на копилето не е познат
Хахаха
Како бе го уби, само го качи на кајче и го прати некаде. Исходот на судбината на копилето не е познат
Се мислам да си легнам од сега и да станам на изгрејсонце да ја гледам епизодава. Дали сум нормален?
Имаш некои обврски утре сабајле (факултет, работа)?
И кога ќе ми текне дека прва шанса за гледање на епизодава ќе ми биде утре околу 18-19 часот....ми се плаче![]()