Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто слично како Дарио што го скина тој со коњот :D

Збеснав без епизода еј, наредната ќе биде epicness overload да надокнади сигурно. Ништо чудно да изненадат, да очекуваме долга и напната борба и на крај Оберин да го реши Планината во 2-3 брзи потези. Нешто слично како Теоколис во Спартакус али без разбудување. :D

И прекинете со детски муабети за која е посекси, за промена можи да почните со конструктивна дискусија која е најсекси после Мелисандре. Ете така.
Цензурирана:

melisandre-censored.jpg

Иначе, после Мелисандре е Серсеи. После Серсеи е Санса. После Санса е Емилиа (ама со темна коса, не Денерис). ....
Претпоследно место е Лиса - летачката убавица. После неа Марџери.

Оберин мислам дека ќе изгуби, а на Тајрон некој друг ќе му помогне некако. Така нешто мислам дека ќе биде.

Не гледам зошто би го оставиле Планината во игра, кога типот кој го игра не е ни актер, не па солиден актер (гледано реалистично), а Оберин, кој е доста интересен лик, и кој има уште многу што да каже, направи, помогне, и убие (има цела листа за одмазда, а Планината му е само прв на листата), да го скинат уште од одма.

Можеби грешам, сепак е Game of Thrones. Ама сепак ради мојава логика ќе идам со Тим Оберин! :D *waves the Martell sigil*

Последно уредено:
Кога ќе видам дека некој Тајрон го вика... многу се нервирам. :D

1. Оберин го победува Планина .
2.На денот на двобојот Ланистерови да бидат нападнати од Станис и така ќе куртули Тирион.

:D

Оберин мислам дека ќе изгуби, а на Тајрон некој друг ќе му помогне некако. Така нешто мислам дека ќе биде.

Не бе друже така. Таман се појави топ лик, ти би одма да го отстраниш:P

Ме мрзи да барам назад низ страниците(еден куп страни неам прочитано):icon_mrgr:,ако добро видов на официјалната страна на GOT за оваа сезона се предвидени 9 епизоди:гик:?
Досега сите сезони им беа по 10 епизоди....:confused:

Не е спојлер ама за секој случај:
Не е убаво кога некој што ги читал книгите или гуглал за да види што ќе се случи, доаѓа овде и изнесува „свои теории“. Ич не е убаво.
[DOUBLEPOST=1401394974][/DOUBLEPOST]
Ме мрзи да барам назад низ страниците(еден куп страни неам прочитано):icon_mrgr:,ако добро видов на официјалната страна на GOT за оваа сезона се предвидени 9 епизоди:гик:?
Досега сите сезони им беа по 10 епизоди....:confused:
10 се и сега ја како што знам. Да не си видел лошо?

Не е спојлер ама за секој случај:
Не е убаво кога некој што ги читал книгите или гуглал за да види што ќе се случи, доаѓа овде и изнесува „свои теории“. Ич не е убаво.
[DOUBLEPOST=1401394974][/DOUBLEPOST]
10 се и сега ја како што знам. Да не си видел лошо?
https://www.google.com/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=game of thrones&oq=Game &gs_l=hp.1.0.0l2j0i10j0l7.2567.8189.0.10415.9.7.2.0.0.0.176.989.0j7.7.0....0...1c.1.45.hp..0.9.1004.Q9wQCzPLvec
Како шо гледам во распоредот 9 се...
П.С.
Најдов друг линк,сепак 10 епизоди биле...добро е...:vozbud:

Не знам што е работата со распоредов. Ја сегде кај што гледав има и 10та епизода која има наслов "The children" и ќе излезе на 15ти јуни.

Јас ја имам читано само првата книга (и тоа не цела), далеку сме од потенцијално спојлерисување на нов материјал кој што сега се обработува во сезонава. За другите не знам, ама можам да кажам дека грото се против било какви намерни спојлери. Така да би ценел ако наместо обвиненија за спојлери, ни ја цените интелигенцијата доволно да може да предвидиме некои случувања во upcoming епизоди независно од книгите. Се случува, дури и Game of Thrones некогаш може да биде предвидлива, без разлика колку Мартин или продуцентите се трудат тоа да не е така.

Ако се уште ви пречи, да си се држиме само темава да биде кој/а актер/ка е поубав/а и да лепиме слики и мемиња и ништо друго. Мислам, стварно не сфаќам ...

Цензурирана:

melisandre-censored.jpg

Иначе, после Мелисандре е Серсеи. После Серсеи е Санса. После Санса е Емилиа (ама со темна коса, не Денерис). ....
Претпоследно место е Лиса - летачката убавица. После неа Марџери.
Мелисандре е стварно многу згодна. Никаква Сесеи нити па Санса. Мене ми е Санса баш плачка. Калиси е многу добра и баш ми се допаѓа со бела коса, а и оваа прсонал асистант што и е, исто многу убава жена.

Последно уредено:
Мелисандре е стварно многу згодна. Никаква Сесеи нити па Санса. Мене ми е Санса баш плачка. Калиси е многу добра и баш ми се допаѓа со бела коса, а и оваа прсонал асистант што и е, исто многу убава жена.
Ееее да, и Мисандеи ја забораив. А и Дореа не беше лоша :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom