Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Холи шит колкав бил овој исландѓанецот ,гарант е некој потомок на Рагнар Лотбрук
fgdsghh.jpg

Оваа борба се води 4 на 1 ,службено?

Некој друг мисли дека имаше повеќе во насмевките Санса и Бејлиш што си ги разменија? Оваа ако стане ко него убица, тешко на Ланистери.

Па и не треба да имаш надпросечна интелигенција за да ти текне дека со Планината нема зафрканција. Плус и поткупот од Серсеи е додатен мотив.
Не, општо мислев, стигна типот од обичен убица да добие титула и да се ожени со благородничка и амбициите секако не му запираат тука.
Исто така мора да се признае има доста интелигетни реплики :)

Холи шит колкав бил овој исландѓанецот ,гарант е некој потомок на Рагнар Лотбрук

Абе многу ги има такви во Исланд, не знам со што ги хранат децата таму, ама вакви џинови не се реткост воопшто. Дали се гени можеби во прашање, не знам..

Погледни го краткиов документарец, ќе го добиеш потребниот впечаток :D

Абе многу ги има такви во Исланд, не знам со што ги хранат децата таму, ама вакви џинови не се реткост воопшто. Дали се гени можеби во прашање, не знам..

Погледни го краткиов документарец, ќе го добиеш потребниот впечаток :D

Овој актеров 25 години имал :eek: , јас сум постар :pos:

Сите сцени ти биле никакви? Сакаш ебење и голотија? Лекот друже, се вика порњава, и нетот е пун со тоа. Оди, убиј си ги фрустрациите, да не те читаме како пишуваш глупости овде молим те.

Дечки дај полаку малце. И мене оваа епизода ми беше најслаба од цела сезона. Ајде сега со камења сите по мене. Да не смее човек мислење да каже.

Само мене ли некако ме ми е јасна сцената со Мелисандре, сега има некаква магија и натприродан моќ тој нејзиниот Бог на огнот или се е фарса?!

Мелисандре кога го спомна шишенцето кое ствара чад, јас веднаш помислив на тој чадот што го роди, што го уби Ренли, дека било као некоја финта да личи на човек. Ама не, каква црна финта може да убие некого?

Емилија е една од ретките актерки од серијава што сега сегде шетаат со агенти и PR. Во сите интервјуа о дког апочна 4та сезона гледам шетаат со неа, кажуваат на кои прашања смее/не смее да одговара, кога да прекинат новинариве да замараат итн. Сигурен сум и дека ја имаат советувано во однос на кариерата како да продолжи, па и со тековниов серијал. Да, неа дури и ја запознавме првиот пат у серијата пиштол гола, за во наредната сезона да гледаме како има секс/или ја силуваат, но тоа си е за тогаш. Понепознати и "очајни" актери/ки се океј да се слечат или изведат секс сцена за "поголема сума", што за неа, тогаш, и не била голема сум сигурно. Сега може си бара поголем кеш, позната актерка е, потпиша договор за три нови проекти оф висок профил, зш да не си ја качи цената, кога другите веќе ја гледаат како скапа? :)

А најкриво ми е оти немаше сцена од Дени и Дарио, па нели ГОТ е шоу без цензура, требаше нешто да видиме, па Емилиа Кларк се покажа уште на почетокот на серијата, не би требало да и е срам сега.

Финалето на сезона 3 е последната епизода во која договорот на Емилија Кларк дозволувал да биде гола.

Планината, има скоро осум стапки, што му доаѓа околу 2,45 метри, Ходор е околу 7 стапки 2,10-2,15 метри (барем според книгите :D )

Сценава е од првите епизоди од серијата, памтам кога 1 пат ја гледав си реков кој кур си прават филмови овие небитни ликови, дајте ваму сцена со Нед и Роберт :icon_lol:

Планината, има скоро осум стапки, што му доаѓа околу 2,45 метри, Ходор е околу 7 стапки 2,10-2,15 метри (барем според книгите :D )

Де бре. А џиновите колкави се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom