Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко е, секоја чест на тие кои никогаш не се спојлерисале. Јас си ја научив лекцијата.ako ne si se spojlerisal ne si gleal GOT
Мене само ме нервира тоа билдањето на секс тензија меѓу Даахаааарио и Калиси, кога е очигледно дека ќе се бенгнат.
Мастер Емон, не и е дедо, туку прадедо.
Тоа е една од грешките во серијата за кои пишував пред една две страни.
Мастер Емон (во некоја прошла сезона) рече дека брат му Ег (т.е. Егон), бил татко на Лудиот Крал Ерис. Но, не е така. Емон е 120 години стар и брат му Егон (истиот од Dunk&Egg) е всушност татко на Џаехерис Втори, кој е татко на Ерис. Во серијата решиле Џаехерис Втори да го рипнат (веројатно за да биде по просто).
Ќе ...? Што те прави да мислиш дека веќе не се случило истото?
Да ја завршел Дарио работата немаше да и дава трендафили![]()
Лоша вечер за тебе брат, кај Барса изгуби па и те спојлнале за GoT.Ме ебаа ме спојлнаа...ебате народот ебате...
Кај нас може е традиција пред да падне секс машко да се додворува со цвеќиња. Во Westeros тоа се случува после сексот.
Во приказната има многу ситуации кога можеле и сигурно го направиле тоа.
Ме ебаа ме спојлнаа...ебате народот ебате...
Според однесувањето на двајцата, јас би рекла дека не го направиле тоа. Очигледно е дека се свиѓаат, ама ништо конкретно.
Леле како се викаше слугинката на Калиси, со афро фризурата? Никако да ми текне.
Која среќна ситуација? Тој на сноу другарот, бебето и таа?Не знам зошто, ама мислам дека неколку сезони, можеби и никогаш нема да дознаеме кој беше виновникот за најсреќната ситуација во серијава.![]()
Абе за да не се спојлнам треба да се избришам од сајбер животов.Предлог - држи се на страна од Фејсбук, Твитер, Тумблр, Редит и сл. кога имаш епизода во исчекување. Заеби, кога имаш сезона цела за гледање. Единствен начин да избегнеш спојлери.
PS: тука го додавам и chat-от на овие live stream каналиве. Избегнувај го. Така ме спојлнаа за смртта на Џофри.[DOUBLEPOST=1397685677][/DOUBLEPOST]
Ако ти така велиш.
Инаку типката е Missandei.
Ако ти е полесно пиши ми го по ПП и ќе ти олеснам/отежнамАбе за да не се спојлнам треба да се избришам од сајбер животов.
Искоментирав на статус за GoT и бам одоздоле спојлер голем колку Монт Еверест...
Само се надевам дека ќе биде сезонава тоа...