Game of Thrones

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Ja рачунав 22$ само книгите ама знаев дека низ темата спомна некој има порачувано.

Иначе за тие што сакаат да ги прочитаат книгите (првите 4), на амазон има СУПЕР понуда.

Еве линк

Вкупно со поштарина кошта 1150 денари (4 книги, поевтино здравје).
Уба понуда. Имат некој нарачано? Имат испораки во Македонија?
Јас веќе нарачав. Кун 24ти мај треба да ми стигнат. Како што реков, вкупно (со поштарина) ме кошташе 1150 денари. (Помалце од 300 денари по книга)
Стигнаа, импресии? 19.77$ само книгите.. мислам дека секој фан треба да ги купи. Смешна цена. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Полека, не се сили :)

Од твојот линк:

Од секој друг:

И така натаму.
Не се силам, таман работа...

Грешно сум те разбрал, т.е. не ти го дочитав постот убаво, ја мислев дека не си запознаен воопшто дека има повеќе од 4 книги, јбг тоа е недоволно расонет кога се пишува :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ja рачунав 22$ само книгите ама знаев дека низ темата спомна некој има порачувано.

Стигнаа, импресии? 19.77$ само книгите.. мислам дека секој фан треба да ги купи. Смешна цена. :)
Стигнаа да. За содржината не можам да коментирам, сеуште немам почнато со читање (јбг факс :) ), али квалитетот на книгите (хартија итн.) е Топ. За тие пари е за џабе. :) Дефинитивно вреди...

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Не е за цената него ако ги нарачам одма ќе ги прочитам и ќе си ја расипам серијата.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Страшно ме напна епизодава!

Со подзината уста останав...сликите,целата фама околу Нед и околу серијава некако паѓа во вода. Али страшно е направено...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еј пеееер, и јас почнувам денес... и ќе ја изгледам пред да излезе последнава... како што направив со Призон Брејк :p неможам повеќе, ме полудеа со тоа дека е феноменална.

Дарки... понеделник е дед лајн ;) последната!!!!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј пеееер, и јас почнувам денес... и ќе ја изгледам пред да излезе последнава... како што направив со Призон Брејк :p неможам повеќе, ме полудеа со тоа дека е феноменална.

Дарки... понеделник е дед лајн ;) последната!!!!
И мене со тоа ме замараат па ајде да ја изгледам. Првава епизода беше одлична и ветува многу серијава. Не дека нешто очекував помалце. :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
И мене со тоа ме замараат па ајде да ја изгледам. Првава епизода беше одлична и ветува многу серијава. Не дека нешто очекував помалце. :D
Првата епизода не е ни приближно добра како тие понатака :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ќе треба да дадам оставка од ерепублик :p ако се внесам во серијава хихихи

п.с Псај пишал... i'm doomed

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Може имате пишано понапред, ама не ми се бара. :D
Има негде македонски превод за сите епизоди? Ако веќе ставам превод, сакам на сите да ми биде ист, а не на една епизона македонски, на друга српски а на трета хрватски.

Иначе јас вчера почнав да ја гледам, и одлична е серијата. Сега сум до 7ма епизода.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Десес почнав да ја гледам и штотуку ја изгледав 1 епизода.. Интересна гледа серијава, после ќе изгледам уште 2-3 епизоди..

Kajgana Shop

На врв Bottom