Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 569
Полека, не се сили
Од твојот линк:
Од секој друг:Currently unavailable.
И така натаму.
Полека, не се сили
Од секој друг:Currently unavailable.
И така натаму.
Иначе за тие што сакаат да ги прочитаат книгите (првите 4), на амазон има СУПЕР понуда.
Еве линк
Вкупно со поштарина кошта 1150 денари (4 книги, поевтино здравје).
Уба понуда. Имат некој нарачано? Имат испораки во Македонија?
Стигнаа, импресии? 19.77$ само книгите.. мислам дека секој фан треба да ги купи. Смешна цена.Јас веќе нарачав. Кун 24ти мај треба да ми стигнат. Како што реков, вкупно (со поштарина) ме кошташе 1150 денари. (Помалце од 300 денари по книга)
Не се силам, таман работа...Полека, не се сили
Од твојот линк:
Од секој друг:
И така натаму.
Стигнаа да. За содржината не можам да коментирам, сеуште немам почнато со читање (јбг факс ), али квалитетот на книгите (хартија итн.) е Топ. За тие пари е за џабе. Дефинитивно вреди...Ja рачунав 22$ само книгите ама знаев дека низ темата спомна некој има порачувано.
Стигнаа, импресии? 19.77$ само книгите.. мислам дека секој фан треба да ги купи. Смешна цена.
Не е за цената него ако ги нарачам одма ќе ги прочитам и ќе си ја расипам серијата.Стигнаа, импресии? 19.77$ само книгите.. мислам дека секој фан треба да ги купи. Смешна цена.
И мене со тоа ме замараат па ајде да ја изгледам. Првава епизода беше одлична и ветува многу серијава. Не дека нешто очекував помалце.Еј пеееер, и јас почнувам денес... и ќе ја изгледам пред да излезе последнава... како што направив со Призон Брејк :p неможам повеќе, ме полудеа со тоа дека е феноменална.
Дарки... понеделник е дед лајн последната!!!!
Првата епизода не е ни приближно добра како тие понатакаИ мене со тоа ме замараат па ајде да ја изгледам. Првава епизода беше одлична и ветува многу серијава. Не дека нешто очекував помалце.