Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, таман кога помислив дека завршиЗа тие што се изнервирани како my nigga после епизодава задолжително да го гледаат видеово
Сатисфакцијата е загарантирана.
За тие што се изнервирани како my nigga после епизодава задолжително да го гледаат видеово
Сатисфакцијата е загарантирана.
Темите со болдирани букви се тие што ги немаш отворено ако има нов пост во нивПредлагам темава да се стави sticky, секогаш имам проблеми со наоѓање на истата, незнам зашто, но другите активни теми (каде што има нови постови се со болдирани букви) оваа не, само кај мене ли е така ?![]()
Предлагам темава да се стави sticky, секогаш имам проблеми со наоѓање на истата, незнам зашто, но другите активни теми (каде што има нови постови се со болдирани букви) оваа не, само кај мене ли е така ?![]()
Над првичниот пост на Iosono имаш: Надгледувај ја темата. Би требало повеќе да ти врши работа.
Инаку, официјално е продолжена серијава? За една, две.. колку? Се мислам многу за книгиве јас, цела година ееј, може ќе умрам ебаго.
Од она што го видов на Imdb, викаат дека треба да бидат 7 сезони, наводно 7 книги биле (дај боже)![]()