Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
За тие што се изнервирани како my nigga после епизодава задолжително да го гледаат видеово

Сатисфакцијата е загарантирана.
Хаха, таман кога помислив дека заврши :)

За тие што се изнервирани како my nigga после епизодава задолжително да го гледаат видеово

Сатисфакцијата е загарантирана.

ngbbs4d4cc6ffdae90.jpg

Него... сега сум загрижен за Кал Дрого... тоа чудовиште мора да остане во серијава...

Немој некој да ме спољерисал сега, сам со себе си правам муабет :)

Неможев да издржам ама прочитав во книгите што се случува. Али не ви кажувам ништо. Сепак мислам дека ќе направат некои измени надвор од книгата HBO. Серијата факинг фантастик.

Каква завршница. Ме остави без зборови. Очекував се, но најмалку ова.
Наредната епизода ќе биде крвава, уште во најавата се осеќа желбата за одмазда .:(
Кој ќе чека уште една недела...

Предлагам темава да се стави sticky, секогаш имам проблеми со наоѓање на истата, незнам зашто, но другите активни теми (каде што има нови постови се со болдирани букви) оваа не, само кај мене ли е така ? :(

Предлагам темава да се стави sticky, секогаш имам проблеми со наоѓање на истата, незнам зашто, но другите активни теми (каде што има нови постови се со болдирани букви) оваа не, само кај мене ли е така ? :(
Темите со болдирани букви се тие што ги немаш отворено ако има нов пост во нив :). Затоа што ја отвораш оваа тема, автоматски не ти е болдирана.
Сега за финалнава епизода можеме да ја ставиме како важна.

Јака епизода, само што ја изгледав... немам зборови. Не знам што да пишам, преовладуваат емоции сега кај мене сега. После неколку дена, ко ќе се свестам. :) Ебати принцот, леле колку го мразам, кај го нашле.

Фала на појаснувањето :)

Едини минус на серијава е што ќе треба да чекаме до другата година за нова сезона. Последнава епизода беше најдобра до сега, само да видевме бар малку од борбата не ќе беше лошо :).

Над првичниот пост на Iosono имаш: Надгледувај ја темата. Би требало повеќе да ти врши работа. (:
Инаку, официјално е продолжена серијава? За една, две.. колку? Се мислам многу за книгиве јас, цела година ееј, може ќе умрам ебаго.

Над првичниот пост на Iosono имаш: Надгледувај ја темата. Би требало повеќе да ти врши работа. :)
Инаку, официјално е продолжена серијава? За една, две.. колку? Се мислам многу за книгиве јас, цела година ееј, може ќе умрам ебаго.

Од она што го видов на Imdb, викаат дека треба да бидат 7 сезони, наводно 7 книги биле (дај боже) :)

Од она што го видов на Imdb, викаат дека треба да бидат 7 сезони, наводно 7 книги биле (дај боже) :)

Да, ама да не дојди седмата заедно со внуците да си ја гледам.:) Ме плашат паузиве меѓу сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom