Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не дека е лоша и од назад, али ми се виде ко најзгодната девојка во серијата досега па сакам да видам full package Or was it?лол, имал земјотрес дури ја гледав епизодава. Приметив нешто се тресеше додека беше сцената со Тирион и Варис на ѕидовите на Kings Landing, ја мислев се тресе од војската на Станис и дека сум се внел у епизодата комплетно.![]()
Мене ми се чини дека дублерка гледавме.Барем да ја покажеa Талиса од напред...Не дека е лоша и од назад, али ми се виде ко најзгодната девојка во серијата досега па сакам да видам full package
![]()
Нити дијалозите на Тирион кога сме веќе тука...Мене ми се чини дека дублерка гледавме.
Да не испадне сега дека правам анти кампања, серијава ми е топ, ама епизодава беше тапа. Дури и сексот не е тоа што бешеНити дијалозите на Тирион кога сме веќе тука...
Жолт картон.

Се послужив со цитатот од ElNinho за да кажам зошто мене не може да ми биде досадна серијата. Онаа епизода која во GoT важи за „досадна“ е поинтересна од сите епизоди од сериите кои моментално се прикажуваат. А причината за смирената епизода полна со муабети, а не акција, се финансиите. Читав дека продуцентите на колена паѓале пред директорите на HBO, колку да им дадат пари за да ја изведат епската битка која не' очекува.Реков и порано, епизода у GoT неможе да биде досадна заради дијалогот, каде секој збор, реченица, интеракција се генијално добро смислени.
Се послужив со цитатот од ElNinho за да кажам зошто мене не може да ми биде досадна серијата. Онаа епизода која во GoT важи за „досадна“ е поинтересна од сите епизоди од сериите кои моментално се прикажуваат. А причината за смирената епизода полна со муабети, а не акција, се финансиите. Читав дека продуцентите на колена паѓале пред директорите на HBO, колку да им дадат пари за да ја изведат епската битка која не' очекува.