Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Споро се одвиваат работите но квалитетен дијалог и хумор на тони. Не заборавајте дека сепак жарнот е драма. Мило ми е што се враќаат на корените, сите нелогични девијации од книгите сега полека се средуваат. Можеби ова е и главната причина, покрај другите квалитети, зашто оваа епизода ја сметам за добра и посебно значајна за серијата во целост.

Ако не ја разбравте сцената со Jon Snow, приказната со него не тапка во место, напротив, во епизодава е направен голем чекор во неговата приказна и ви е представен нов значаен лик. Дечкото со коскениот оклоп се вика Rattleshirt (солидна костимографија, не изгледа воопшто cheesy) кој е голем воин кај дивјаците. Дивјаците немаат кралеви и лордови, туку своеволно ги следат јаките и храбрите, затоа се викаат free people. Погледнете ја уште еднаш сцената помеѓу Jon Snow и Qhorin Halfhand и размислете што се случува, полека ќе ви стане јасно. Дали еден од најдобрите ренџери на Night's Watch ќе падне толку лесно во замка на дивјаците? :)

Btw бев во право кога шпекулирав дека Ros ги заменува Alayaya и Chataya од книгите (two in one).

Следната епизода ќе биде 60 min of pure action! најверојатно. :)

Туку незнам за вас ама мене почнува да ми фали Мелисандре. После пи*киниот дим никаде ја нема, некој посебен елан и даваше на секоја епизода
.

Рандом малце ама да прашам:Има излезено ГоТ игра за ПЦ. Случајно некој да не ја има играно?

Рандом малце ама да прашам:Има излезено ГоТ игра за ПЦ. Случајно некој да не ја има играно?

Не ја бива како самостојна игра, премногу лош дизајн, лоша борба и слични пропусти.

Од друга страна, ако планираш да ја играш како фан на серијава, верувам дека ќе ти направи мерак - има средби со познати ликови од серијата, ти бираш дијалози, има повеќе алтернативни краеви...

Не ја бива како самостојна игра, премногу лош дизајн, лоша борба и слични пропусти.

Од друга страна, ако планираш да ја играш како фан на серијава, верувам дека ќе ти направи мерак - има средби со познати ликови од серијата, ти бираш дијалози, има повеќе алтернативни краеви...

20853269.jpg

Старк ќе умре во првата сезона

First Look at Game of Thrones: Season One Trading Cards fresh off of the production line!
318161_392195150818958_106812496023893_1056682_1734827266_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom