Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така рече.Ми се причини или овој на Канал 5 рече Иам претчуство дека на Ман Ју ќе им се паднат ЦСКА?
Предмалку овој на А1 ... како ли се вика
Колку е глуп игорче на сител...незнае дека играч ако се наоѓа позади голман дека е офсајд...без разлика дали има и други играчи од одбрана позади голманот..во случај со чех и тери сега...пред 1 мин![]()
А Холандија со Италија, кога не само што играч на Италија беше позади Буфон, беше и позади корнер линијата ?Колку е глуп игорче на сител...незнае дека играч ако се наоѓа позади голман дека е офсајд...без разлика дали има и други играчи од одбрана позади голманот..во случај со чех и тери сега...пред 1 мин![]()
А Холандија со Италија, кога не само што играч на Италија беше позади Буфон, беше и позади корнер линијата ?
Тогаш и од УЕФА стигнаа со потврда дека голот е чист како солза . :wink:
Па ако го прочита внимателно мојот пост, не, зашто сличен случај имаше и на тој гореспоменат дуел, кога дури и УЕФА ја потврди исправноста на голот, кога италијанците бараа офсајд.Ќе ја разраши ли некој дилемата
Офсајд или не ?????
Ти тука испаѓаш глуп. Очигледно имало поглупи и од Игорче. :tap:Колку е глуп игорче на сител...незнае дека играч ако се наоѓа позади голман дека е офсајд...без разлика дали има и други играчи од одбрана позади голманот..во случај со чех и тери сега...пред 1 мин![]()
Ти тука испаѓаш глуп. Очигледно имало поглупи и од Игорче. :tap:
Полека, не се возбудувај.глупак...кој кур тогаш судијата судеше офсајд...и овие не се бунеа ??? а....не бидете глупи....се што се наоѓа позади голман е офсајд..макар и некој од играчите на челзи стоеле на статива..
Полека, не се возбудувај.
Не ја видов ситуацијата иначе.
Ама гледај што ти викаат погоре, у право се, изгледа тоа не требало да биде офсајд.