Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
A1 deneska..Auklend dvoen pobednik na kupot na evropskite sampioni na Okeanija

Љубомир Николовски:

- Драфтот ќе биде запамптен по тоа што како прв пик ќе биде избран еден европски кошаркар. Тоа е 227 см високиот Кинез....:pos2:

Според мене најдобар коментатор е тој на канал 5 што ги коментира хајлајтсот на лига на шампиони со наочари и со репче

ax Smert ме превари таман да пишам една минута не помина и не почасти со кикс :toe:

Нека му каже некој на кретенов дека Евертон е од Ливерпул, а не од Лондон. А и дека Лампард не е капитен на челзи

Зјапнат сум нешто во компјутеров и сал слушам нешто ХАЈБЕРТ ХАЈБЕРТ.Дали мисли на Хиберт човекот?

Нека му каже некој на кретенов дека Евертон е од Ливерпул, а не од Лондон. А и дека Лампард не е капитен на челзи
Лондонското дерби Челзи - Евертон :pos: :pos:

Исто, на Стоук - Виган: Судбината е во рацете на нозете на играчите на Виган :icon_lol:

Челзи - Евертон...градско дерби, Хајберт (првиот пут го слушнав Клајверт, викам ајдеее и Клајверт го донесе на терен) и после слушам цело време Хајберт Хајверт Хајверт...

Стоук - Виган...имаа среќа овојпат играчите на Виган, топката се одби од ЧЕВЕЛОТ на Брамбл :tapp::tapp::tapp:

Сеа ми текна арсенал-манчестер 21 јануари 2007 мислам беше и Анри шутираше слободен и ова од а 1 нисконо почна да се дере и сега да видиме дали Анри ке го совлада Леман .А леман и анри во ист тим.

Челзи - Евертон...градско дерби, Хајберт (првиот пут го слушнав Клајверт, викам ајдеее и Клајверт го донесе на терен) и после слушам цело време Хајберт Хајверт Хајверт...

Стоук - Виган...имаа среќа овојпат играчите на Виган, топката се одби од ЧЕВЕЛОТ на Брамбл :tapp::tapp::tapp:

За Кејхил рече Клајверт, ама после се поправи

Имавме проблем синоќа наутро со Дрогба. Тој доби удар во грбот, и не се знае дали ќе може да игра вечерва" - изјави Анчелоти.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d98-948a-821bd1e7c500&ln=3&typeBack=default

Не е коментар во живо текст изваден од 24фудбал. Барем тука можат да размислат не е во живо

Прееска Југо од А1 и А2 отече со ДЕНИ Алвес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom