Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ej abe se se ama ko fana da tropa i po to studijoto samba pravi ko dadoa gol ne me cudi nareden pat mozi vecer i ziva muzika da dovedi ali sto e to e nemozeme niso osven da gledame na dr kanal i samiot si kaza dek nema da smeni niso vo komentiranje aj i vecerva ke se izdrzi nekako dobro e sto ne ima poveke vakvi ko nego zs ke ni omrze fudbalot

Али квалитетно се извика на првиот гол на неговите манекени, го го го го гоооооооллл... и после камен ладен... офсајд :pos:

Беше интересен 10-15 минути, после ја усра цела утакмица, сепак фудбал е ова, не циркус.

Абе тој да ги знае играчите по добро ке биде ама врска нема играчи ја тупа ептен на Гросо му вика Џилардино кога имаше шанса таму од слободен удар, на Де Роси вика Ди натале, кога викаше на теренот има од Јувентус вика тука се Буфон,Каморанези,Ди натале, аааа Легротаље се буни чоекот не ги знае играчите да ги коментире.

Топката е моментално во најголемиот талент на денешницата, Патоооооооооооооооооооооооооооооо, Пааааааааааатооооооооооооооооооооооооооо!

Нездрава работа. Ке си помисли некој гол дал.

Вечер пак ли он ќе ја коментира Франција - Аргентина. ? :vozbud:

kako se derese vcera ko 1000 e na italija da ima staveno:)aren e ne nasmea malce barem...me potseti ko komentirase na radio ross: evropsko vo portugalija....jas tv gledav i nego go slusav

Бибејки НашаТВ откупи некој права за турнири тенис, ATP и WTA, можам да го замислам Јанко како кe коментира тенис. :)))
Не верувам дека Јанко ќе коментира тенис, ама може и тоа да биде.

Дали знае некој кои турнири треба да се даваат на Наша ТВ?

За коментирањето на Јанко, го преферирам него отколку некое струшки вечери на поезија или погреб стил коментирање. Имињата на играчите се најмалку важни (hint: Скај Нет, бразилско првенство), важно е да има добар фудбал.

Калински за Марадона: "...и тогаш кадравиот Гаучо тргна по кривите патишта на кокаинските ноќи!"

Слушајте го Јанко на НАША ТВ ееееееј, ау умрев од смеење...чуеков е КРАЈОТ! КРАЈОТ!!!

Дај бе сега нека коментира фудбал,а не дали земал плата.:tapp:
Де цуни ме на ѕвездичката,де на таа подоле,де на таа...А кај се има незнаеме :)

Ова не е од коментатор али добро ке се уклопи во темава :)

Taratur.com_Isprateno-26v17.jpg

ГЕЈ ШИВЕН! хахахах:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom