Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
пред едно 10 год коментаторот на тв ирис (локална телевизија во штип), на почеток на нба натпревар вели: додека топката е во воздух да ги соопштиме составите :tapp: :pos2: :pos2:
Излажа ли или тој сака да го имитира српскиот коментатор.

Абре пуштена ми е моментално на МТВ снимката Челзи - Јуве, незнам кој е коментаторов.. можеби некој кој гледа фудбал на МТВ знае.. го дадоа во кадар Киелини.. и братов вика.. Џорџо Киелини... Ветеран во редовите на Јуве.. !!! ја барав темава за да постирам.. хахахаха

Абре пуштена ми е моментално на МТВ снимката Челзи - Јуве, незнам кој е коментаторов.. можеби некој кој гледа фудбал на МТВ знае.. го дадоа во кадар Киелини.. и братов вика.. Џорџо Киелини... Ветеран во редовите на Јуве.. !!! ја барав темава за да постирам.. хахахаха
Хаха ветеранот на Јуве.

Абе ова е вториот голман на Вердер, сега ја приметив, а првиот е..........Тим Вајс :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе еднашка така Југослав Костовски ме има на неколку пати насмеано. Ја сум фан на Челзи...и пред некои 2 години глеав утакмица само не ми текнува Челзи со кој играше. Нема везе коментира типов....МАНИЌ...добар дриблинг на Маниќ...Маниќ подава...Маниќ во офсајд...и онака некои 5 минути не можам да го заприметам фудбалеров...Си викам кој е србинов у Челзи не е можно да не го знам транферов...коа глеам он ти зборел за МаниЧЕ бе...:vozbud:си викам лее анти-шмек коментатор. Истотака долго време Џо Кол..го викаше Џое Кол..:)

Добро би дошол еден гол во дресот на Ливерпул->Ливерпул-Реал М.:pos::pos:

ја на А1 го имам слушнато овоа....топката е во аут и тоа е нов корнер за Челзи....
Ричард Дан играше со глава и тоа е пенал за Болтон?? :pos2::pos2:

Денес кога го покажаа тренерот на Реал во кадар, Зоки рече Серхио Рамос го гледаме. :)

Вчера 2 пати згреши коментаторот. Наместо Кралски тим, овој вика кралски куп:pos2:

Овој на А1(Манчестер-Ливерпул):Пеесет и .... шеесета минута.....И да видиме сега шут на Руни иииии болкира (се мисли 5 секунди) еден фудбалер на Ливерпул...:pos2:

Овој на А1(Манчестер-Ливерпул):Пеесет и .... шеесета минута.....И да видиме сега шут на Руни иииии болкира (се мисли 5 секунди) еден фудбалер на Ливерпул...:pos2:
Имињата ги вика ко шо ги пишува на дресот, а не како што се читаат.
„Еве го Карицк“ :pos2:

ауууууууууу иначе Југослав оној голманот наа вила или не ми текнуе моментов на кој беше СОРЕНСЕН ... овој го вика СИМОНСЕН лелееее и исто го рече Марк Шварцер овој го вика Марк ШВЕРЦЕР хахахахаха

Денес коментаторот на натпреварот Барселона-Малага кога Меси го постигна погодокот:Меси хоп хоп и 2:0:pos2::pos2::pos2:

Драган Николовски ( А1 ) на утакмица на Арсенал не ми текнува против кој беше не е ни битно ... слободен удар за Арсенал го изведува Ван Перси ... ииии прекрасен удар по земја ... ПРЕЧКА ГОЛ !!!!!!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom