Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали сте ги слушале коментаторите на српски на Еуроспорт.Абе живо лудило.На Африкански Куп играа Гана против некои не памтам кои беа и топката појде во аут.Еден од играчите на Гана оди да бие аут и другиов мислеше нивна е па појде и тој да ја земи.Овој Ганецов кажа нешто на нивни јазик и коментаторов вика:И играчот од Гана рече нешто на нивни јазик,тоа значи моја е топката,а другиов коментатор вика не бе тоа значи мрш будало наша топка е!:vozbud:Играа некои други и некој играч почна да прави финти и коментаторов вели:Иии сад мало Кристијано Роналдо ово,оно,опа-па:pos2:

Да бе тие српските од Еуроспорт се заебани многу.Лелелее тенис да слушаш коа оментираат смеење е ама не грешат туку заебанции ...

Да бе тие српските од Еуроспорт се заебани многу.Лелелее тенис да слушаш коа оментираат смеење е ама не грешат туку заебанции ...

Само два-три пати ги слушав кога играа Африканците ама многу се добри, прават заебанции ама намерно, за смеење... Не чини многу такви преноси со добри коментатори после не може човек да се навикне на останатите кои се за жал големо мнозинство :kesa:

Мислам дек Стево Костовски сеа шо коментира Италијанско на Телма е Шампион. Па неможе еден играч да погоди. .... аман

Meне Бранко Илиевски од Телма ми е Фрик , не дека овие му се гафови али смешен ми е кога ке каже " Не е готово додека дебелата дама не запее '' или кога играа Интер - Милан . беше мислам 4-1 , Милан дојдоа до 4-3 и ете ти го Бранко . . . . '' И Ѓаволот ја однесе шегата за Интер '' . . . . kakoв човек.

Звонко Михајловски: Го задоволи тренерот и затоа сега игра.

A ova mislam deka e delo na Zlatko Kalinski:
"Kakov sut na Zidan go razdeli vozduhot na kislorod i vodorod" i ova
"Dodeka topkata e vo vozduh da gi soopstam sostavite" ej alooooooooooooooo pa da ne e puna topkata so helium?

Дарко Панчев полевата страна Дарко Панчев по левата страна иии Што кур бара дарко панчев по левата страна и мене не ми е јасно да видиме прекрасен дриблинг даркопанчев и каков удар иии милиметри беа во пршање а топката го допре корнер знаменцето!!! Аплауз од трибините на градскиот стадион..!!!

Дарко Панчев полевата страна Дарко Панчев по левата страна иии Што кур бара дарко панчев по левата страна и мене не ми е јасно да видиме прекрасен дриблинг даркопанчев и каков удар иии милиметри беа во пршање а топката го допре корнер знаменцето!!! Аплауз од трибините на градскиот стадион..!!!
kakov offtopic;)
Sto znam mene toj na Sitel mi e dibek epten koa ke pocne da filozofira a pojma nema za greovi e!Dos santos brazilskiot internacionalec pa ako neznaes od kade e kjuti si a covekot meksikanec si e:)

Темава нека иде на друго место од фудбал,глеам има секакви видови спортски гафови.
Иначе вчера на ф1 квалификациите.
Мислам дека беше Тимо Глок,излета во трева.И коментаторот:
Еве го Тимо Глок,тој вози за Тојота.Тојота е позната по своите офроад возила,па мора малку реклама. :pos:

Темава нека иде на друго место од фудбал,глеам има секакви видови спортски гафови.
Иначе вчера на ф1 квалификациите.
Мислам дека беше Тимо Глок,излета во трева.И коментаторот:
Еве го Тимо Глок,тој вози за Тојота.Тојота е позната по своите офроад возила,па мора малку реклама. :pos:

Има гафови во Миленко... Лани еден од Ред Бул се чукна со друг болид и така некако дојде Ред Булот се качи врз другиот и Миленко вели : Ред Бул ви дава крилја...

Зоран Михајлов коментира бокс: Нашиот боксер во гаќичките на Рима(Пума) а неговиот противник со гаќичките на Адиос(Адидас) :pos2:

Играат Реал Мадрид-Хетафе и Игор од Сител вели:Кога овие два тима се среќавале на Винсенте Калдерон на Реал и не му оди баш најдобро...
А инаку Винсенте Калдерон е стадионот на Атлетико Мадрид. :vozbud:

Božo Sušec :"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."
Еве една добра колекција од гафови ама на англиски е...
http://homepage.eircom.net/%257Eodyssey/Quotes/Football/Commlentators.htm

Мадрид, користи ја опцијата ИЗМЕНИ, ако имаш нешто да додадеш на претходниот пост, не ги пишувај еден под друг.

Најново блескаво издание на Игор Трпевски.
Играат синоќа Реал-Валенсија и Марсело трча по левата страна и овој со за него препознатлив глас онака сигурно:"Оди по левата страна Сисињо... мала пауза... не сепак тоа е Силвињоooo...":pos2: лелелееееее се згазив од смеа иако ми го треснаа клубот Игорче ме расположи.
И уште еден бисер од истата утакмица: "Силно напаѓа Реал удари од сите страни еве еден удар ииии брани Швабата(се мисли на Хилдебранд) односно Германецот аууууу на овој човек треба споменик да ми се крене."
Аплауз сите за Игорче.

A ova mislam deka e delo na Zlatko Kalinski:
"Kakov sut na Zidan go razdeli vozduhot na kislorod i vodorod" i ova
"Dodeka topkata e vo vozduh da gi soopstam sostavite" ej alooooooooooooooo pa da ne e puna topkata so helium?
ova vtoroto e od pokojniot goce sipkovski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom