Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
leleeee braat sum se ubil od smeenje. HAHAHA. zmaj si nema so

Еве од Јанко еден кикс:

Робен до в.Перси,овој додава до В.Нисерлој и В.Нистерлој се пробива накај голот на противниците(В.Нистерлој не игра на тој натпревар)

Еве еден кикс од Тенис на Спорт 4:

Иииии сет за Надал!!!!!!!!!!
(играат:Лејтон Хјуит-Николај Давиденко)

Од Миленко

И еве гледате излета во песокот. Тука нема спас. Освен јас да му отидам со аудито да го соберам ..............:vozbud::pos2::pos2:

лоооооллллззз Миленко, те молам дружееее:pos2:

инаку клипот од јутуб еееее .......... не знам .........хахахахаха

Миленко :
И oтиде вo јабана гумата на Raikkonen...

looool

Игор Трповски (NBA на сител) :
- и тоа е првата предност за Phoenix Suns вечерва ( играат Dallas vs. San Antonio))

- првата лична грешка за Лери Хјуџис (правилно Larry Hughes на "нашки" Лери Хјуз)

milojko pantic na vecnoto derbi zvezda-partizan
-izleguvaat od tunelot i veli:"evo fudbalera partizana a evo i nasih"

Миленко:
И Раиконен е победник на Кан..Фран..Америк..Авст..Француското Гран При!
Е ај сеа...?

Коментатор на ТВ виница... „Мирна игра на центарот и гол“:tapp:

Иииииииии сега гледаме знаци на прашалници:pos2::pos2::pos2:

Миленко ги реди повеќе од било кој друг. Го имаше и тоа со фирма наместо химна, а еден од последните на кои се сеќавам беше `По се изгледа, ќе се скрши традицијата тој што победува, прв да заврши`...

DRKO PANCEF PO DESNATA STRANA I STO KUR BARA DARKO PANCEF PO DESNATA STREANA I MENE NE MI E JASNO DA VIDME PREKRASEN DRIBLING

"Ова требеше да биде топовски удар а не во облаците" - Златко Калински (не се сеќавам точно одамна беше) Македонија-Турција Фудбал

Еве сега го слушам коментаторот од Македонското радио на натпреварот Работнички К - Нова Горица.
Неможам да реагирам на фудбалерите на Хит Готица бидејќи бројките им се испишани со златна боја.. Не знам кој ли ја измислил ????? :vozbud:
И вториот бисер:
Тој потскокнува, се држи за лицето... сепак продолжува да игра

Milenko Nedelkovski:

Eve sega mi stignuvaat poraki deka sum bil pristrasen za Hamilton. Jas ne sum pristrasen i nema da bidam nikojpat bidejki treba da sum nezavisen, no poglednete go ova cudo od dete, kakov graciozen debitant, najdobroto debi na site vreminja, super vozac kako sto dosega nemame videno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom