Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
runBABYrun напиша:исто така смешен ми е и коментаторот на A1 кога на некои играчи им ги грешава имињата како на пр-(место дирк кујт тој вика дирк кајт, наместо џо кол тој вика џое кол, место м'врувари тој вика мрвувари....има многу не ги памтам сите)
pa bolje atmosfera ima da se glea prenos na pogreb nego oni koa komentiraat
btw nema eden dobar komentator kaj nas site se za goli otok :tv:
...Pochetok na 2 poluvreme komentatorot vika:Se izvinuvam namesto Shurjak e Shuker...Odma brviot napad na Hrvatska kometantorot i SHURJAK vo sansaaa 
(во негативна смисла) :pos2:Vlatko_Rusin напиша:Дечки вчера оној на прва шо вика читајте:
(инаку топката му ја даваат на К. Роналдо и овој глејте шо вика):
И еве го сега Роналдињо предводи контра за Манчестер, Ронадлињо .................. ноооо ја губи топката! :pos2::pos2::pos2::ban?:
Јас мислам дека викаше ВЕЛЕЛЕПЕН ама во секој случај смотан збор.armin06 напиша:Da da i ja zabelezav se zgaziv od smeenje i koa se zavika VELELETEN VELELE napadzac ,shut so se kako atribut vikase VELELETEN nov zbor naucil izgleda

The Mummy Returns напиша:Јас мислам дека викаше ВЕЛЕЛЕПЕН ама во секој случај смотан збор.
![]()
JohnnyMass напиша::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Браво за збирката.Убаво хоби имаш.Ептен ме изнасмеја
Еве едно од мене: