Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ABE NAJGOLEMI GAFOVI PRAAT KOMENTATORIVE OD A1!

BEZ KONKURENCIJA!

eve na primer

ne mi teknuva koi igraa terry dobi zut i komentatorov vika:

I eve sudijata john terry mu dodeli zolt karton na greem pol.

XAXAXAXAXAXAX - se posrav od smeenje!

Vlatko_Rusin напиша:
ABE NAJGOLEMI GAFOVI PRAAT KOMENTATORIVE OD A1!

BEZ KONKURENCIJA!

eve na primer

ne mi teknuva koi igraa terry dobi zut i komentatorov vika:

I eve sudijata john terry mu dodeli zolt karton na greem pol.

XAXAXAXAXAXAX - se posrav od smeenje!

:nenene::nenene:Златко Калински е без конкуренција...само какви бисери казува, какви метафори(Real-bayern "и еве ги навивачите на двата тима отпоздравени од многубројните грла...)

EPA OD OVA BOLJE NEMA CITAJ PREDPAZLIVO I ZAMISLI SI GO KOMENTATOROT KAKO SE PALI:
(olimpijada e pred da pocne plivanje na 100m vo koja (ne)ucevstvuva Malenko)
- I TRKATA ZAPOCNUVA I MALENKO E PRV. PLIVA NASETO LAVCE SE BORI NASETO LAVCE IMA GOLEMA PREDNOST I POBEDUVAAAAAAAAAA
MALENKO E PRV.......(i tuka imas edna minuta pauza i ovoj pak pocnuva da zbori)
- IZVINETE DRAGI GLEDACI SAMO STO DOZNAVME DEKA MALENKO VOOPSTO NE UCESTVUVAL VO TRKATA!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

СтрумичанецО напиша:
јас се сеќавам пред околу 2-3 години , на струмичката телевизија даваа некој пренос од третолигашки екипи , исток запад , слично , и игра Тиверија од Струмица против Зубово /Робово , не сум сигурен , исто така струмичка екипа. Најголем гаф досеа што го имам слушнато.
Напаѓачот започнува спринт од околу 30 метри и е сам пред голот , нема кој да го сопре . и коментаторот зборува набрзина " oва ке биде гол , гол , гол , гол , гоол! , КУ*АЦ СТАТИВА! " и одма реклами пуштија и технички проблеми се појавија :D

Не е интересно да се лаже....Ова е коментар на српски коментатор во време на бивша Југославија

lol, на еден фудбалски натпревар, еден играч ја шутира топката, и коментаторот:
"Каков шут, и СТАТИВАТА 10 МЕТРИ ПОКРАЈ ТОПКАТА ЗАМИНА ВО ГОЛ АУТ". lol :)

Најинтересно коа кесе раздерат дека е гол и н крај ауууу тоа беше само гол ут

Ататнас и Златко не сум сигурен
''Каков удар на Макелеле ииии за малку ке беше Лелеле'' уринирање да не кажам мочање
Златко финале Милан Јувентус Лига Шамнпиони
''компјуерот на Дел Пиеро ии право во главата на Роке Жуниор''
Od A1 Југослав Тотенхем со незнам кој му се запана на Дени Марфи да го вика Еди примети дека се глупира и ''Се извинувам драги глeдачи што го мешам имeто Дени со Еди ама и така не му ги сакам филмовите''

Калински:
Шевченко не се вклопува баш добро во играта на Челзи.Тој оди назад а треба да оди напред,но зошто да оди напред кога им треба назад на своите соиграчи?

itar pejo напиша:
Ататнас и Златко не сум сигурен
''Каков удар на Макелеле ииии за малку ке беше Лелеле'' уринирање да не кажам мочање

Грешка си, Зоки Михајлов е тоа. Од истата утакмица, кога Макалеле играше за Реал: Фиго до Зидан, Зидан до Макалеле и почнува машината на Реал да меле :)))))))))

Темава чудно е што стои во фудбал бидејќи овде има секакви гафови ама ајде...

Него од формула вчера

-И еве го малото британско Црнче (за Хамилтон на почетокот кога се тицаа)
-Отиде да покоси малку по тревата (Маса излетува од патека)

Mac)) напиша:
Темава чудно е што стои во фудбал бидејќи овде има секакви гафови ама ајде...

Него од формула вчера

-И еве го малото британско Црнче (за Хамилтон на почетокот кога се тицаа)
-Отиде да покоси малку по тревата (Маса излетува од патека)
:pos2::pos2::pos2::pos2: појма немате како се смеев

ALI TOA ZA''dodeka e topkata vo vozduh da vi gi procitam sostavite na dvete ekipi"KLASIKA

ZLATKO KALINSKI--------------ZAKON

АМА ИМА ЕДЕН КОМЕНТАТОР ОД СТРУМИЦА КОГА ГО СЛУСАМ КАКО КОМЕНТИРА СЕ ГАЗАМ ОД СМЕЕЊЕ:
(МАЛКУ ЗАСПАНО) И КОГА СЕ БЕШЕ ГОТОВО СТОЈКОВ ВО 90 МИН. ЈА ПОГОДИ СТАТИВА, СЕ СЛУШААТ АПЛАУЗИ ОД ТРИБИНИТЕ НА СТАДИОНОТ ВО СТРУМИЦА(МЛАДОСТ)

lele denes ovaj na telma коментаторот, јас се нервирам чекам лацио да дај гол да заводи и гледам на livescore 2-1 за асколи и на нервата овај идиотот ме изнасмеа, сега на livescore пиши Л.Д. Биаџо, а овај ''и стрел ец на голот е роберто баџо јас искрено не знаев дека овај човек уште игра фудбал'', abe idiot najgolem и миленко пак со малото британско црнче - абе шутрак еден кај го наместија него за коментатор ај на времето го биваше ама сеа само глупости качи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom