Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро запознаен сум со цигото, тешки инцести паѓаат кај нив во фамилија. Ај светов разбирам, се и свашта пренесуваат, ама барем да се замислеле мк медиумиве 1 минута барем, чекај што кур вест копираме. Очигледно уште подлабоко дно пробуваат да најдат.Прогуглај за Нејмар и сестра му само после може да треба да посетиш стручно лице.
На Халанд не му ги рачунаат така, головите од првата полусезона мислам дека му се 1.5 по гол.Се надевам Халанд ќе изненади и ќе освои златна копачка годинава
Моменталната листа:
Имобиле - 52 поени
Левандовски - 50 поени
Халанд - 42 поени
2 поени = 1 гол
Па да, со се тие од 1.5 и овие од 2 = 42 поениНа Халанд не му ги рачунаат така, головите од првата полусезона мислам дека му се 1.5 по гол.
На 11 март и е на џишпичето, и јас тоа помислив прееска, па зедов на гугл да проверувамНекој спомна за Нејмар и роденденот на сестра му?
Абе шо бидна со хербалајф ?!?!Друштво,поздрав из Србије. Надам се да админстрација не види проблем да оставим овај "оглас" овде, који може помоћи неком, ко се жели бавити овим послом у будућности.
Радим као фудбалски скаут у једном стабилном клубу из Суперлиге Србије. Тренутно имам за задатак да направим базу волонтера из држава бивше Југославије, а ја желим специјално бити фокусиран на Македонију. Потребни су ми млади, вредни момци који желе да уче о послу, са јаком жељом да напредују у тиму. Потребни су ми превасходно они који могу посећивати утакмице уживо тимова из доњег дела таблице: Shkupi, Struga, Borec, Rabotnicкi, Renova.
Волонтерски је посао и зато нема пара од њега. Али ако се покажеш као вредан и талентован, доћи ће стално запослење или нешто још боље. Све зависи од тебе наравно.
Ако верујеш да је ово прави позив за тебе, као што сам и ја веровао када сам се јављао на овакав оглас... јави се.
Пошаљи поруку на ПМ, или на маил, ако админстрација дозвољава: aleksandarscouting@gmail.com.
Свако добро желим екипа, поздрав!
Александар