Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Наредната година нека учествуваат само Реал и Барса и нека не замараат веќе со глупиве награди. Другите играчи нека бојкотираат се дур не се избришат последниве 10год од овие награди.

Меси најдобар покрај најдобрата сезона на еден дефанзивец во последните 15год. Реал со најочајната сезона во својата историја има пола тим во составот.

Мораше еден од триото на Ливерпул да биди во најдобрите 11 едноставно страшни бројки имаа, а за Меси не се чудете видете му статистика за лани и нема шо да се прај муабет повеќе.

Види, факт е дека е еден од најдобрите во историјата на оваа игра, можеби и најдобар ама дека лани индивидуално беше подобар од Вирџил, смешка.

Никој не му ја оспорува сезоната ама тоа ти е исто ко да ја стаиме статистиката на ВВД и да праиме споредба со Меси, со добиени воздушни дуели, одземени топки, блокови итн...

За Азар ќе разберам, Лига Европа освои, ама што мајка бара во средина. Мбапе исто не му е место тука, Мане, Салах, Сон се пред него.

Топ 5 дефанзивци Алвес :facepalm:, да отиде во пензија ќе го бираат него.
Средина топ 10, Погба, Ракитич и Крос.
Ливерпул го има најакиот напад веќе 2 сезони ама нема ниеден играч во нападот и нема ниеден играч во средина во топ 15.

Никој не му ја оспорува сезоната ама тоа ти е исто ко да ја стаиме статистиката на ВВД и да праиме споредба со Меси, со добиени воздушни дуели, одземени топки, блокови итн...
Јас те сваќам, ама мислам дека оваа награда дури постојат Меси и Роналдо со слични бројки нема шанса да освои дефанзивец.

Срам ме фати кога видов дека има тројца играчи на Реал, после минатата сезона како не им било срам на Рамос, Модич и Марсело да отидат да си ги подигнат наградиве не знам.

За Азар ќе разберам, Лига Европа освои, ама што мајка бара во средина. Мбапе исто не му е место тука, Мане, Салах, Сон се пред него.

Топ 5 дефанзивци Алвес :facepalm:, да отиде во пензија ќе го бираат него.
Средина топ 10, Погба, Ракитич и Крос.
Ливерпул го има најакиот напад веќе 2 сезони ама нема ниеден играч во нападот и нема ниеден играч во средина во топ 15.
Мидфилдер се рачуна Хазард затоа е таму, ама на негово место Мане или Салах требало

Мидфилдер се рачуна Хазард затоа е таму, ама на негово место Мане или Салах требало
Ако Мидфилд е Азар тогаш и Меси, Мбапе, Мане, Салах исто се мидфилд. Крила се сите овие, ама некои ги лупаат во средина, некои напад. Наредна сезона и како бекови ќе ги видиме.

Чекај сеа
Не е ова балом д ор нели?
Тоа околу декември го даваа и Ван Дајк беше 1.2 коеф Меси 4-5

ЕДИТ
НЕ е, Али квотиве се сеа 1.45 со 3.00

Абе водителкава како не ја избркаа сред церемонија?

Него, да го кажеше ова маж за една од жените...
Си го утнал најјакото од интервјуто :) :) :)

Професионална фудбалерка (ваљда???) вели:

Мислам дека победникот на Светскиот Куп треба да освои - Вирџил

Топ (y) (y) (y)

Исто и женска ми ми рече дека Ливерпул ако освои Копа Либртадорес ќе ми даде, па ајде, навивам за Ливерпул да дадат што е можно повеќе тачдауни. Вамооооос

Не треба да му се дава важност на ова доделување, јас не знам како ги избираат и кој го избира и по кој критериум ама ова е смешки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom