Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте нешто бакшиш што ви го направивме играч :D

Реално, Брустер4е беше играчина и пред да дојде кај вас, само што вие му дадовте шанса да го покаже талентот во посериозна конкуренција :)

Нели во Шефилд ќе одеше овој? Во Палас којзнае колку шанса ќе добива покрај Ају и Заха. Во Шефилд ќе имаше гарантирано место покрај мртвите Меколдрик и Мекбрни.

За 150мил Меси ќе го продат со оглед на моменталната состојба низ светот :icon_lol:

Улогата на новиот напаѓач е поќе како супорт за Дибала и Роналдо. Мората не е 9ка па се вклопва. Последна добра сезона му беше во Јуве. 10 мил позајмица со 45 право на откуп не е лошо + 27 год е :toe:
Автоматски споено мислење:

Исто како Видал :(
Ќе може да елаборираш како последна добра сезона му била во Јувентус кога просекот голови на натпревар му е најтиња во Јувентус?
*disclaimer : тиња му е цела кариера

Убаво што наоѓате позитивно во секој трансфер, јас на пример не наоѓам позитива во Видал и неговат ЛШ од Јуве :)

Ќе може да елаборираш како последна добра сезона му била во Јувентус кога просекот голови на натпревар му е најтиња во Јувентус?
*disclaimer : тиња му е цела кариера

Убаво што наоѓате позитивно во секој трансфер, јас на пример не наоѓам позитива во Видал и неговат ЛШ од Јуве :)
Не наоѓам позитива, јас кажав за неговата кариера не реков дека е одлична. Таја негова добра сезона е просек ама во неговата кариера единствена добра. Ме сфаќаш ?

Мората мн добро се надополнуваше со Тевез и одлично се движеше на терен и влечеше играчи имаше тимот способност за брза контра со него и добро ширење на одбрана тоа ми е позитивата мене. Колку е од тоа останато кај него не знам... Млад е сеуште колку толку а и тие пари не се многу со оглед на години и дека би било (се надевам) позајмица со откуп.

Мората остави добар впечаток во Јуве бар за мене можи затоа наоѓам НЕКОЈА позитива.

не го носат за 9ка туку за супорт на двата напред (Дибала, Роналдо) а тоа го правеше добро кај над.

Видал не е истиот играч што беше во Јуве ама тоа е пред 8 години така да нормално е но сепак мислам доколку се ротира правилно ќе е одличен играч за Интер.

Нели во Шефилд ќе одеше овој? Во Палас којзнае колку шанса ќе добива покрај Ају и Заха. Во Шефилд ќе имаше гарантирано место покрај мртвите Меколдрик и Мекбрни.
Ако игра Ају како шо играше против Јунајтед тешко дека ќе задржи место покрај малиов.

Суарез и Диего Коста во ист тим :vozbud::vozbud::vozbud:
EcjYy1LXsAAFk8G.gif

Ако се оствари трансферот Суарез во Атлетико, Барса треба да ни пушти 6 бода кога ќе играат против нас во знак на благодарност.

Инаку Суарез е Суарез од Ливерпул споредено со моменталните напаѓачи на Атлетико ама сепак не ми прај ќеф

Реал, Јуве, Челзи, Атлетико и пак Јуве. Во далечна иднина луѓето ќе мислат дека за кој знае каков јак играч се работи, кога успеал ваква кариера да направи и да се потроши цел буџет на РМ за овој играч.

Прегледај го приврзокот 267429

Ако се оствари трансферот Суарез во Атлетико, Барса треба да ни пушти 6 бода кога ќе играат против нас во знак на благодарност.

Инаку Суарез е Суарез од Ливерпул споредено со моменталните напаѓачи на Атлетико ама сепак не ми прај ќеф
Ако Симеоне го нас'ска кучето, сигурен сум дека ќе гризе и сезонава. Првите утакмици ќе му е проблем додека да влезе во тој луд ритам на Чоло, али после лаганица ќе му биде, си ја знае лигата.
20 у најмала рака ги дава.

Наводно Чоло имал разговори со Суарез на неколку наврати и го убедил играчот за помала плата да дојди во Атлетико. Појма немам шо да речам за трансферот, можи да испадни нешто од него, на последните тренинзи на Барселона изгледаше ептен тромав, не можеше да трча од стомакот ама мислам дека Ортега ќе го суреди. Полош од Коста не вервам да биди. Е сега прашањето е што со него, двајцата да играат заедно од прва минута не ми е верно а знаеме дека кога е Коста фит местото за првотимец му е загарантирано оти му е вонбрачен син на Симеоне.
Суарез
Феликс Љоренте
Саул
Томас Коке
Шо знам не е лошо вака, Томас и Коке дупли пивот назад, Саул понапред, од секогаш сакал да учествува повеќе во нападот и креацијата на акции, Љоренте лани го гледавме почесто по таа десна страна и мислам дека најпродуктивен е таму.

Изгледа дека короната направи многу поголем пустош кај финансиите на клубовите отколку што се спремни да признаат. Штом на Јуве им е ударен трансфер мизеријата Мората, а на Атлетико Мадрид Суарез им се гледа како прифатлива опција за шпиц, на многу ниско ниво се паднати клубовите. Она малку пари што е останато кај големите клубови, воглавно е кај Англичаните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom