Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте нешто бакшиш што ви го направивме играч![]()
Ова е мајсторија, најдобар дил за сите страни е вака.Лекции
Ќе може да елаборираш како последна добра сезона му била во Јувентус кога просекот голови на натпревар му е најтиња во Јувентус?За 150мил Меси ќе го продат со оглед на моменталната состојба низ светот
Улогата на новиот напаѓач е поќе како супорт за Дибала и Роналдо. Мората не е 9ка па се вклопва. Последна добра сезона му беше во Јуве. 10 мил позајмица со 45 право на откуп не е лошо + 27 год е
Автоматски споено мислење:
Исто како Видал![]()
Не наоѓам позитива, јас кажав за неговата кариера не реков дека е одлична. Таја негова добра сезона е просек ама во неговата кариера единствена добра. Ме сфаќаш ?Ќе може да елаборираш како последна добра сезона му била во Јувентус кога просекот голови на натпревар му е најтиња во Јувентус?
*disclaimer : тиња му е цела кариера
Убаво што наоѓате позитивно во секој трансфер, јас на пример не наоѓам позитива во Видал и неговат ЛШ од Јуве![]()
Ако игра Ају како шо играше против Јунајтед тешко дека ќе задржи место покрај малиов.Нели во Шефилд ќе одеше овој? Во Палас којзнае колку шанса ќе добива покрај Ају и Заха. Во Шефилд ќе имаше гарантирано место покрај мртвите Меколдрик и Мекбрни.
Ако Симеоне го нас'ска кучето, сигурен сум дека ќе гризе и сезонава. Првите утакмици ќе му е проблем додека да влезе во тој луд ритам на Чоло, али после лаганица ќе му биде, си ја знае лигата.Прегледај го приврзокот 267429
Автоматски споено мислење:
Ако се оствари трансферот Суарез во Атлетико, Барса треба да ни пушти 6 бода кога ќе играат против нас во знак на благодарност.
Инаку Суарез е Суарез од Ливерпул споредено со моменталните напаѓачи на Атлетико ама сепак не ми прај ќеф