Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
А да дам и уште еден предлог ? Можи ? Кој губи дава шише Смирноф. Клуб Позитив, Истата вечер. Од мене сепаре имате ! Можи ? Салата ја делиме сите !?

Чисто да имам мотиви за трчање !! :)))))))))))))))
Имаш газда (y) А да почневме со гајби ? :pos: Остајте вотки и слично мене со пивото ми тргна :D

Инаку денес бев во спортската и играа овие полицајците. Го прашав тој шо е задолжен за Сабота 19ти и ми рече не можи толку рано да ми кажи. Дури четврток требало да појдам или да се јавам за да ми кажи а имало можност во Сабота да се игра ракомет ( кој знај точно нека кажи ) а на 18ти или на 23ти имало концерт ( кој е по концертите исто нека кажи ). Така да чекаме до Четврток или бараме нова сала? АКо сте сигурни дека нема ракомет да се игра тогаш Четврток ќе одам да закажам само да не испадни да има па после да не можиме термин ни во Павел да најдиме.

Ова сабота игра дома Битола со Драчево, Супер лига, ракомет во 17 00. Наредната веројатно дома ќе играат Пелистер. По концерти не сум, али наслушнав дека можи да има еден хумантираен за наредниот викенд. (ден не знам точно кога)
--- надополнето: Nov 10, 2011 3:31 PM ---
Едит: Толкај за Смирнофи сте, сите :))))))))))))

Ова сабота игра дома Битола со Драчево, Супер лига, ракомет во 17 00. Наредната веројатно дома ќе играат Пелистер. По концерти не сум, али наслушнав дека можи да има еден хумантираен за наредниот викенд. (ден не знам точно кога)
--- надополнето: Nov 10, 2011 3:31 PM ---
Едит: Толкај за Смирнофи сте, сите :))))))))))))
Чаре?

Море море, јас ги мислам фудбалеришта, тие се пијаничишта. Едно шише смирноф се спомна и сите на фудбалот забораја. Ко ќе дојди со скопјани да се игра ке ви дојсат едно шише смирноф и ке ве наполнат со голој да неможите да ги добројте. :D

Море море, јас ги мислам фудбалеришта, тие се пијаничишта. Едно шише смирноф се спомна и сите на фудбалот забораја. Ко ќе дојди со скопјани да се игра ке ви дојсат едно шише смирноф и ке ве наполнат со голој да неможите да ги добројте. :D
Е па ти трезен ќе бидиш ќе не вадиш :D
Плус ние ко ќе се напиеме играме како ненормални. :pos:
--- надополнето: Nov 10, 2011 4:08 PM ---
П.С Кажете бе шо да прајме со сала пијаничишта едни?

На 19ти Пелистер (ракометот) играт против Преспа во гости, а Битола играт дома со Борец. А како шо тргнала работата со термините на Борец, ништо не се знај :D

Мислам да почекаме до четврток, немора да е во 19:00 можи ви 20:00.

Не е проблем можи и покасно. Наместо да се мачиме позитив да одиме ќе си земиме пијачка в сала и мислам дека позабавна ќе биди утакмицата

Се договривте кога ќе се игра и каде ? За да дојдам како гледач ...
Планот е за сабота 19ти во 18 часот ама ете тешко за термин. Како и да е ако не во Младост ќе се игра на друго место ( изгледа во Павел ) така да имај во предвид

Мислам да почекаме до четврток, немора да е во 19:00 можи ви 20:00.

Ако неможи пак во 20:00, тогаш после 00:00, 10 минути поминување, значи 00:10 часот, ќе има помалце коли на партизанска, ќе клајме по 2 камчињна и ке играме на улица.

Ако неможи пак во 20:00, тогаш после 00:00, 10 минути поминување, значи 00:10 часот, ќе има помалце коли на партизанска, ќе клајме по 2 камчињна и ке играме на улица.
абе ај не заебавај.

Вака стојат работите
Пошто Македонец рече во сабота на 19ти во 18 а јас се мачев да одам да прашам и овде да ве постројам сега ако нема термин сакам да ми биди надоместено. Една гајба Карлсберг и квит сме

Вака стојат работите
Пошто Македонец рече во сабота на 19ти во 18 а јас се мачев да одам да прашам и овде да ве постројам сега ако нема термин сакам да ми биди надоместено. Една гајба Карлсберг и квит сме

Море за пиење толкај сте. Дај да најдиме термин кај било, па ако сака и на 32 ноември нека е.

Озбилно бе дајте да одлучиме еднаш срамота е 13 страни напишавме со глупости ( рака на срце половина се мои :D ) а решение нема. Ќе ни се смеат колегиве.
Побрзо спорот за името ќе се реши отколку термин шо ќе најдиме
--- надополнето: Nov 10, 2011 4:57 PM ---
Ајде вака
Да чекаме да четврток и да ризикуваме да нема во Младост па да бараме во последен момент во Павел или
Да го смениме терминот и скоро сигурно да играме во Младост
Кажвајте колку шо е можно побрзо да знајме шо да прајме

Вака стојат работите

Ова Карлсберг дека спонозри ви беа ? :)))))))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom