Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е да е касно до кај 20:00 најкасно до 20:30 завршени да сме ...

Ќе те расположиме во Буре :)
Буриња, бочви, Позитив, Негатив не бидува од нас фудбалери :D Баш решив да се оттргнам од таквите работи и да почнам да спортувам вие сакате пак да ме вратите :D
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:24 AM ---
Колку е да е касно до кај 20:00 најкасно до 20:30 завршени да сме ...
За кај се брзаш? Има време за Позитив ќе одиме .......:LOL:
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:25 AM ---
значи само од 19:00 одговара. Барај тогаш термин Роземберг :)
Ќе барам од 17,18 и 19. Ваљда еден ќе се погоди пичка му матер :)

Буриња, бочви, Позитив, Негатив не бидува од нас фудбалери :D Баш решив да се оттргнам од таквите работи и да почнам да спортувам вие сакате пак да ме вратите :D
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:24 AM ---

За кај се брзаш? Има време за Позитив ќе одиме .......:LOL:
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:25 AM ---

Ќе барам од 17,18 и 19. Ваљда еден ќе се погоди пичка му матер :)

Елпида салата некој да праша ?

ај бе шо напрајвте?? договоривте термин? замре некако темата

ај бе шо напрајвте?? договоривте термин? замре некако темата
Утре одам. Сабота во 18 во Спортската или во Павел Шатев. Во Младост тешко да има така да нека биди спремен некој во Павел да закажи. Инаку концертот е на 23ти така да еден проблем помалку. Сега уште ракометот да е порано и таман ќе си биди.

Утре одам. Сабота во 18 во Спортската или во Павел Шатев. Во Младост тешко да има така да нека биди спремен некој во Павел да закажи. Инаку концертот е на 23ти така да еден проблем помалку. Сега уште ракометот да е порано и таман ќе си биди.

Нема слободно во сабота навечер. Ракометот е во 18:00. Јас прашав денес и има слободно само во 15:00 до 16:00. Ако одговара можи да закажиме.

Нема слободно во сабота навечер. Ракометот е во 18:00. Јас прашав денес и има слободно само во 15:00 до 16:00. Ако одговара можи да закажиме.
Мене ми одговара ама на другиве слабо. Значи кажете денес - Или во Младост во 15 или во 18 во Павел ( ако има место ). Ќе одам утре да закажам така да до вечер кажете. Иако сум прилично сигурен дека нема да можат сите. Значи дај остајте ги глупостите со кои наводно сте зафатени и дајте да изиграме. Ако сте стварно зафатени ок ама ако е за глупости .......

Дај бе кажете уште еднаш. Павел Шатев 18 или Младост 15? Ајде побрзо да знајме шо да прајме

во 15 во спортската наубо мислам дека ке биди
мислам дека ке се собериме ајде кајзвајте побрзо :)

во 15 во спортската наубо мислам дека ке биди
мислам дека ке се собериме ајде кајзвајте побрзо :)
не бе, кафе пијат на Широк Сокак тогаш.

^
Е па нека не зебаваат и нека дојдат. Друг пат ќе пијат. Реков јас ако е важно добро ама за глупости како кафе, чај, легачење и слично нема да се толерира. До утре во 14.30 да имате кажано да знам да закажам. Ако не да знајте во 15 закажвам во Младост па кој дојди дојди. Да не речите не ви реков после

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom