Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа видео е направено за противниците да ја проучуваат играта и тактиката.:D
Тоа беа специјално бирани кадри да ве залажат :icon_lol:.
Најсериозно ако толку ви е силата ќе ве здробиме.. Нормално сега постои можност да се тоа вашите резерви. Арно ама прво ние да се видиме оти не чини вака однапред да збораме можи бетер да сме ама не верувам. Спремни се ѕверкиве :D
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:55 PM ---
Џони !!! Како ме забораваш мене ??? :)
-Пиши таму дури и позиција (напад) :D

Околу термините....
Во спортската можи да се најди некој термин ни мој ни твој и цената ја кренаја 1200 е сега....
А во Павел Шатев мислам секогаш е слободно а цената е 500 денари...
Добро 100 души сме сега. Да барам термин од 2 саати 4 тима ќе се собериме? :)

Павел Шатев некако не ми прај многу кеф.. многу се лизга :S

Најсериозно ако толку ви е силата ќе ве здробиме.. Нормално сега постои можност да се тоа вашите резерви. Арно ама прво ние да се видиме оти не чини вака однапред да збораме можи бетер да сме ама не верувам. Спремни се ѕверкиве :D
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:55 PM ---

Добро 100 души сме сега. Да барам термин од 2 саати 4 тима ќе се собериме? :)
Од 1-2 мин видео аматерски ништо не се познава (ако е то јас шо мислам) ..
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:56 PM ---
Клизачи бе :sneaky:

1.Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Кико Д.
4.DeviAngel
5.Џони Вајсмилер
6.Andobt
7.Sluzbarski
8.Dekio7
9.Mar[C]k
10.mandak
11.El Bohemio
12.JeRry
13.sinister
14.Пеце
Пропуштив некој?
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:56 PM ---
Немам играно таму поима немам како е и шо е
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:57 PM ---
Од 1-2 мин видео аматерски ништо не се познава (ако е то јас шо мислам) ..
Не се познава точно......ама дечките беа анемични на тоа видео.

Од две екипи ќе направиме една, да не здробите тешко, Битола да го здроби Скопје засилено со Гостивар е фантастика (освен ако сеа не зачлените профи играчи само за тој меч да не тепате) :icon_lol:.

Ај вежбајте па ќе се пробаме прва прилика ;).

Од две екипи ќе направиме една, да не здробите тешко, Битола да го здроби Скопје засилено со Гостивар е фантастика (освен ако сеа не зачлените профи играчи само за тој меч да не тепате) :icon_lol:.

Ај вежбајте па ќе се пробаме прва прилика ;).
Важи шефе. Ама вистина многу слаби делувавте. Само реков можи да сме бетер ние ќе видиме

Важи шефе. Ама вистина многу слаби делувавте. Само реков можи да сме бетер ние ќе видиме
Абе врска нема видеото, што ти е тебе, глеаш дека се заебаваме сеа малку.:)
Јак фубал паѓа дефинитивно, нема лабаво. Минатиот пат дури и по некоја закачка имаше.:)

Види Вујче Заза шо пишал тоа е точно, тешко од 2 мин видео да процениш сила на некои играчи :).

Солидни сме без фалење ама очекувам и вие да бидете добри така да зезање на страна едвај чекам да ви играме па нека тепа подобриот (y).

Види Вујче Заза шо пишал тоа е точно, тешко од 2 мин видео да процениш сила на некои играчи :).

Солидни сме без фалење ама очекувам и вие да бидете добри така да зезање на страна едвај чекам да ви играме па нека тепа подобриот (y).
Вујчето знај шо кажува ... :)

Абе врска нема видеото, што ти е тебе, глеаш дека се заебаваме сеа малку.:)
Јак фубал паѓа дефинитивно, нема лабаво. Минатиот пат дури и по некоја закачка имаше.:)

Добро бе браќа. Само прашав.....да не испадни да сме многу јаки па да речите професионалци носиме. Ако се сметате за добри и ние ќе го носиме нашиот најјак тим и ќе се пресметаме. Само прво да изиграме меѓу нас.

Џони !!! Како ме забораваш мене ??? :)
-Пиши таму дури и позиција (напад) :D

Околу термините....
Во спортската можи да се најди некој термин ни мој ни твој и цената ја кренаја 1200 е сега....
А во Павел Шатев мислам секогаш е слободно а цената е 500 денари...

Јас со гла гарантирам дека од форумот само толку има...па тука се дечките од фан клуб Пелистер Томасино,коцкарот Пеце и уште некој чкембар...од фан клуб Јувентус тројца-четворица има..тука што се пријавивме..чат пат ќе се најди од некаде уште некој..:)

If you know what i'm talking about:D

Иначе нека ми го постира некој видеото од Скопјаните made by Џену да видам шо играчишта сте скопјанчиштава:D..да видам дали можат да ни бидат конкуренција:D

Еве Џони........дали се заебаваат или се сериозни не знам. Тоа само тие си знаат. Туку дај земете апарат и камера и ние да се сликаме и снимиме. Ако се покажиме можи и ќе се исплашат и службено ќе ни ја дааат :D

Море да не сме бетер ние само за тоа ми е. Ама тешко....спремни сме ние бе :)
П.С потписот сега ти го гледам :pos::pos::pos::pos::pos:

Уште има дебата дали тоа на 0:47 е фаул или не е фаул :pos: Од кога стиснав стоп на снимањево, кога профуче една топка накај мене, ќе одевме и јас и апаратот јабана :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom