Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Ова Карлсберг дека спонозри ви беа ? :)))))))))))
Да да...ако сакаш можи и од вашите спонзори нешто :D Некое авионче така нешто
Туку дај сега кажи шо да прајме. Нов термин или ќе чекаме

да смениме термин ? Нека е петок или Недела ?

Позитив ?? <3 Смирноф убав провод лоши утре but I'm in =)

Позитив да го резервираме сепарето. :)

:pos:Најмал проблем... Оти мислам дека побрзо ќе се собериме за забава, од колку за фудбал ? :))))))))))))))))

Едит: Абе можи и студенски да играме, не е проблем :)))

Дај бидете малку поактивни и кажете за термин. Не откако ќе се обезбеди термин да велите не ни чини, вака, така.

Ајде малце сериозни..јас изгорен сумз а фудбалче да маниме и мислам редно е да договориме за термин некој викенд и да изиграме фудбал..остајте го Позитив на страна...ако ви речеше Дарко кој изгуби ќе части пица во Буре сите ќе почневте за јадење да прајте муабет...:D...значи сега терминот е проблем..за другите работи ќе се најдат!

нека остане приоритет екипирањето(како што гласи и темата),а за собиранка потоа лесно правиме......нека потврдат кои членови сигурно ќе присуствуваат на настанот,ако не останатите да уфрлиме луѓе отсрана ко за почеток

Како шо тргнала работата нема да изиграме :)

Дечки ние удривме фудбал се истрчавме!!Вие до каде сте?Имате најдено термин или нешто :)

Дечки ние удривме фудбал се истрчавме!!Вие до каде сте?Имате најдено термин или нешто :)
Ние сме договорени само дека ќе играме по шише Смироноф, а незнајме кога :)

Значи можиме да клајме краен рок за пријавување на постери за турнирот не можи вечно да чекаме -.-

Сабота на 19ти ви одовара и порано или само после 18.00? Дали можите сите на пример од 14 или 15 часот ? Или послабо?
--- надополнето: Nov 11, 2011 5:49 PM ---
да смениме термин ? Нека е петок или Недела ?

Позитив ?? <3 Смирноф убав провод лоши утре but I'm in =)
Петок можи ама Недела јок. Глуп ден е нема да сум расположен за играње

Сабота на 19ти ви одовара и порано или само после 18.00? Дали можите сите на пример од 14 или 15 часот ? Или послабо?

Нене ако играме во сабота нека биди покасно бидејќи верувам дека на повеќето не му одговара овој термин како и мене..не бидете педери сега:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom