Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Море да не сме бетер ние само за тоа ми е. Ама тешко....спремни сме ние бе :)
П.С потписот сега ти го гледам :pos::pos::pos::pos::pos:

И мене тоа ми е...да не се исмеваме премногу бидејќи можиме тотални аматери да испадниме..јас барем за мене и за Deviangel ги знам квалитетите а за другите не знам што играчи сте:D....(Иначе јас сум за нијанса физички поспремен од сите вас..рипам на јаже секој ден:D)

Уште има дебата дали тоа на 0:47 е фаул или не е фаул :pos: Од кога стиснав стоп на снимањево, кога профуче една топка накај мене, ќе одевме и јас и апаратот јабана :pos:
Си требала да оставиш. Ќе беше како во фудбаливе низ светот во аголот ко ќе ја погодат :pos:
А за фаул не беше. Многу нежни делувате така. Јбг малку поостро треба :D
--- надополнето: Nov 9, 2011 2:18 AM ---
И мене тоа ми е...да не се исмеваме премногу бидејќи можиме тотални аматери да испадниме..јас барем за мене и за Deviangel ги знам квалитетите а за другите не знам што играчи сте:D....(Иначе јас сум за нијанса физички поспремен од сите вас..рипам на јаже секој ден:D)
Јас сум брате вон форма. Уствари никогаш не сум ни бил во форма :D Ама денес истрчав малку и мислам дека сум спремен :pos: Ќе се спремам сега па ќе видите

Кога е таква работата значи сериозно да си ја сфатиме работата...во сабота на 19-ти сега засега е терминот..таман натпреварите во општинска лига се од 13 часот до кај 16 ќе се изиграат и директно од фудбалски натпревар идам каде што ќе закажиш термин Росенберг и се запознаваме чат пат ова она кој сме шо сме и готово...Јас ќе носам тренерки од Интер ќе ме познаете одма:D

Кога е таква работата значи сериозно да си ја сфатиме работата...во сабота на 19-ти сега засега е терминот..таман натпреварите во општинска лига се од 13 часот до кај 16 ќе се изиграат и директно од фудбалски натпревар идам каде што ќе закажиш термин Росенберг и се запознаваме чат пат ова она кој сме шо сме и готово...Јас ќе носам тренерки од Интер ќе ме познаете одма:D
Јас за инает од Милан ќе носам да си знајш :) :) :)

Ако некој не е спремен шо ќе игра, јас ќе го покривам :P

Џоновци и Киковци.....немојте бе со клубски обележја да не има војна таму наместо фудбал :D Ама вие спремни сте џабе се жалите овде. :)
--- надополнето: Nov 9, 2011 2:42 PM ---
Сега на 19-ти ке се игра сигурно ??
Тогаш е планирано. Сега ќе прашаме за термин и готово. Ако не во спортската нека е во Павел само не знам ни како е ни шо е. Работата е да играме 5+1 значи да не е претесно

Павел е голема, ама многу се лизга како на марз да играш:S

Со вакви ќе играме тогаш

724cc1f8f7e30de5dc7564ff2a46a9f8.JPG

Јас за инает од Милан ќе носам да си знајш :) :) :)

Ако некој не е спремен шо ќе игра, јас ќе го покривам :P

Јас дрес од Јувентус ај сеа да се видием хахаххахаха Серија А на мало

Се пријавувам за покривање :P

А да дам и уште еден предлог ? Можи ? Кој губи дава шише Смирноф. Клуб Позитив, Истата вечер. Од мене сепаре имате ! Можи ? Салата ја делиме сите !?

Чисто да имам мотиви за трчање !! :)))))))))))))))

А да дам и уште еден предлог ? Можи ? Кој губи дава шише Смирноф. Клуб Позитив, Истата вечер. Од мене сепаре имате ! Можи ? Салата ја делиме сите !?

Чисто да имам мотиви за трчање !! :)))))))))))))))

ако можи за четврт,пошто толку и можам да играм(одам) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom