Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ни јас не сум спремен. Накладов кила, и не можам да одам а камоли да трчам. Ама малку да поиграме за разонода. А за повреди не знам брат, не знам како играат другиве. Ако пак си решен да не играш повели менаџер ќе ни бидишмене можи да ме рачунате само за “морална поддршка“......од пролетта неам заиграно ниту растрчано од кога го исчашив десното колено(до пред тоа левото ми беше неколку пати повредувано)......искрено страв ми е од нови повреди,не знам како играат скопјаниве,ама после секоја средба некој пријавува повреда....
спремен за дружба.....ако се игра само за раонода секако дека би учествувал,за натпревар не сум спремен ни 20%,а сум имал проблеми со повредите и не сакам одново да ризикувам........1.Rosemberg
2.Mar[C]k
3.Џони Вајсмилер
4.El Bohemio
5.TмThe
6. Кико Д.
7.JeRry*
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:48 PM ---
Абе ни јас не сум спремен. Накладов кила, и не можам да одам а камоли да трчам. Ама малку да поиграме за разонода. А за повреди не знам брат, не знам како играат другиве. Ако пак си решен да не играш повели менаџер ќе ни бидиш![]()
Прво за разонода. Да се видиме кои сме што сме. За натпревар ни јас не сум спремен. Прво малку така да се растрчаме после ќе се почни со салам утакмици, ќе се поделиме порамномерно и така.....да се спремиме за скопјанивеспремен за дружба.....ако се игра само за раонода секако дека би учествувал,за натпревар не сум спремен ни 20%,а сум имал проблеми со повредите и не сакам одново да ризикувам........
Ете ме и мене ко морална поддршка... нека играт тие, ние ќе прајме ѓубре со сончогледмене можи да ме рачунате само за “морална поддршка“...
Битолчани прво БРАВО за идејата а инаку и јас како Скопјанец ви упатувам предизвик чим се уиграте ве викаме на дуел. Најпосле да се убедите зашто сме ГЛАВЕН град (у фудбал де
).
припремајте ја Арената Филип Втори,инаку тешко дека ќе можете да не угостите !![]()
ма какви.....ќе си ја викниме Каролинка да ни ја испее националната химна пред натпреварот - дотогаш не почнуваме !Ќе ви играме на теренот позади Маракана 8 на 8 на трева, таман ќе имате 4 месеци да се уиграте.
Ако ги платите судиите, ќе тепатеБитолчани прво БРАВО за идејата а инаку и јас како Скопјанец ви упатувам предизвик чим се уиграте ве викаме на дуел. Најпосле да се убедите зашто сме ГЛАВЕН град (у фудбал де
).
Ако ги платите судиите, ќе тепате![]()