Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
само мене не ми отвора да видам кои нови процесори ги аднале? Ја играм 15ката моментално али ми се смачи

https://mega.nz/#!tl1y0C5K!YDldX1PIxZt89A1dpZvL72U8Yca4GGF_K5Odxf3znFM ова ти е 17.2 верзија спушти ја, а за крак види на мкдев страната дали има за твојот процесор ,инаку кај мене работи одлично еве скоро недела дена, инаку нема некои значајни измени во врска со 2016 и затоа реално не се исплати да се купува,

Teraj sea ovie sho neznat da naprat da se pomachat malce toe

Teraj sea ovie sho neznat da naprat da se pomachat malce toe

Значи кај мене играта работи, се отвара тој делот каде треба да креирам профил на менаџерот, ама дали е проблем со резолуцијата или нешто друго не знам, ама скрин-от ми го дава во десниот долен агол.

провери уште еднаш дали типот на процесор ти е истиот со тој од листата на мкдев,мене исто ми излегуваше така зашто мојов процеоср бил Е 8400, а имав ставено крак од П 8400

А ако го нема процесорот што го имам кај мене?
Се работи за Intel R Celeron R CPU G1620 2.7 GHZ, што би било приближно на ова од листата на линкот?

А ако го нема процесорот што го имам кај мене?
Се работи за Intel R Celeron R CPU G1620 2.7 GHZ, што би било приближно на ова од листата на линкот?

Nema da mozhish da ja igrash dzabe e ako nemash procesor

Темава стана :гомце: има некој што уствари ја игра играва или уште крак чекате?
Ова ми е една од најтешките ФМ верзии досега. Никако не можев да најдам тактика што ќе е доминантна и со која ќе имам повеќе од 5 победи со ред. Конечно направив една 4-1-2-2-1 ама тешко мене ако ми се повреди играч со резервиве нема шанса да победам. Вчера излезе последниот пач така да сега планирам да почнам нов сејв само не знам со кого. Ми се игра со Лидс ама пак најдов македонска лига па можно е да почнам со некој наш тим и да го однесам во ЛШ :D

Темава стана :гомце: има некој што уствари ја игра играва или уште крак чекате?
Ова ми е една од најтешките ФМ верзии досега. Никако не можев да најдам тактика што ќе е доминантна и со која ќе имам повеќе од 5 победи со ред. Конечно направив една 4-1-2-2-1 ама тешко мене ако ми се повреди играч со резервиве нема шанса да победам. Вчера излезе последниот пач така да сега планирам да почнам нов сејв само не знам со кого. Ми се игра со Лидс ама пак најдов македонска лига па можно е да почнам со некој наш тим и да го однесам во ЛШ :D

Ako ja najdish updejtirana makedonskata liga za 17.3 slezija inache stara verzija ako imash nekoja nepochnuvaj oti Pelister ima pojke pari od Vardar i Shkendija,na 17.3 se e sredeno transferi plati igrachi.

Ako ja najdish updejtirana makedonskata liga za 17.3 slezija inache stara verzija ako imash nekoja nepochnuvaj oti Pelister ima pojke pari od Vardar i Shkendija,na 17.3 se e sredeno transferi plati igrachi.
Ја немам новата ако имаш линк од каде да ја симнам прати. Едвај ја најдов старата, беше на некој форум еден јузер ги имаше постирано сите лиги

Ја немам новата ако имаш линк од каде да ја симнам прати. Едвај ја најдов старата, беше на некој форум еден јузер ги имаше постирано сите лиги

Немам уште нема claassen упдате клаено :/

Еј примеќа некој разлика со новиов апдејт ?

Последно уредено:
Најде некој асален датабејс за македонска лига?

Според ова пишува дека е апдејтирано на 07.03

Немам проверено,ама изгледа ги има средено пробај види,неиграм многу во последно планирам накај април да се зафатам поинтензивно.

Ај некој нека ми прати линк за торент/крак пошо ја симнав играва од скидроу и на старт ми вика missing steam ddl така нешо. Плс пошо ќе се упукам више ми се игра менаџер а 2016ката беше срање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom