DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
само мене не ми отвора да видам кои нови процесори ги аднале? Ја играм 15ката моментално али ми се смачи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://mega.nz/#!tl1y0C5K!YDldX1PIxZt89A1dpZvL72U8Yca4GGF_K5Odxf3znFM ова ти е 17.2 верзија спушти ја, а за крак види на мкдев страната дали има за твојот процесор ,инаку кај мене работи одлично еве скоро недела дена, инаку нема некои значајни измени во врска со 2016 и затоа реално не се исплати да се купува,
за I5-5200U ?Nema vrska mislam
Teraj sea ovie sho neznat da naprat da se pomachat malce toe
А ако го нема процесорот што го имам кај мене?
Се работи за Intel R Celeron R CPU G1620 2.7 GHZ, што би било приближно на ова од листата на линкот?
Темава станаима некој што уствари ја игра играва или уште крак чекате?
Ова ми е една од најтешките ФМ верзии досега. Никако не можев да најдам тактика што ќе е доминантна и со која ќе имам повеќе од 5 победи со ред. Конечно направив една 4-1-2-2-1 ама тешко мене ако ми се повреди играч со резервиве нема шанса да победам. Вчера излезе последниот пач така да сега планирам да почнам нов сејв само не знам со кого. Ми се игра со Лидс ама пак најдов македонска лига па можно е да почнам со некој наш тим и да го однесам во ЛШ![]()
Ја немам новата ако имаш линк од каде да ја симнам прати. Едвај ја најдов старата, беше на некој форум еден јузер ги имаше постирано сите лигиAko ja najdish updejtirana makedonskata liga za 17.3 slezija inache stara verzija ako imash nekoja nepochnuvaj oti Pelister ima pojke pari od Vardar i Shkendija,na 17.3 se e sredeno transferi plati igrachi.
Ја немам новата ако имаш линк од каде да ја симнам прати. Едвај ја најдов старата, беше на некој форум еден јузер ги имаше постирано сите лиги