Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми прати линкче од 17кава ? Фала :)

Поздрав дечки, ја купив играта на Стим прејака е !!! Плус ги симнав сите дресови, логоа .. за се да биде комплет Едно прашање имам дали ја има Македонската Лига и ако ја има некоја сугестија ??

Поздрав дечки, ја купив играта на Стим прејака е !!! Плус ги симнав сите дресови, логоа .. за се да биде комплет Едно прашање имам дали ја има Македонската Лига и ако ја има некоја сугестија ??
На ФМ-Србија ги имаш балканските лиги ;)

Тамам излезе крак за мојот процесор и ја почнав со Палермо најмногу ради Нестор . Тактикиве што ги играм се лудило засега сум 3 место во Сериа А испаднав од купот во прво коло намерно и имам примено најмалку гола до сега во првенствово..Serie A_ Overview Stages.pngИначе ако ви треба голман слободно одма земајте го од Палермо Посавец одличен е а има само 20 години .
Најдобра утакмица сум одиграл вчера против Наполи 1-5 ..
Napoli v Palermo_ Overview Overview.png
Иначе Палермо имаат и многу добри младинци т.е гледам еден куп потенцијални првотимци за следната сезона ..
Моментално се први на табела и тие до 20 и тие до 18 години
Italian Under 18s Group 1_ Overview Profile.png Italian Under 20s Group 1_ Overview Profile.png
Иначе не направив многу трансфери , али најдобар мислам дека ќе биде овој на кваерзма сега го зедов за џабе а одма даде гол за победа на прва утакмица . Овој Кике го платив скапо а не можам позиција да му најдам ..U.S. Citta di Palermo_  Transfer History.png
И ќе заборавев ако ви треба стопер не штедете да го купите ѕверов .. малце кошта на старт али прераснува во ептен квалитетен стопер !
Edoardo Goldaniga_ Overview Profile.png

Последно уредено:
Колку често мењате формација на играва? Пошто ми личи дека многу брзо ти ја учат формацијата и мора да ја мењаш скоро на секоја полусезона.

Колку често мењате формација на играва? Пошто ми личи дека многу брзо ти ја учат формацијата и мора да ја мењаш скоро на секоја полусезона.
Јас си фурам со 2-3 формации еве 4та сезона освоени три лиги три купа 3 супер купови финале ЛЕ и нокаут фаза ЛШ, и тоа со Партизан ;)

Dve formacii imam moi 4-2-3-1 edna so dm edna so am i gi rotiram dvete vo zavisnost od protivnikot t.e ako e podobra ekipa i so kolku igraci igraat vo napad ako igra so 4 ili 5 vo moja polovina pojacuvam sredina ja igram taa so dm formacija a vo sprotivno igram so am kako plej i so bavno tempo so dodavanja t.e so poveke posed na topka. Edna imam 4-4-1-1 sto mi ja dava kompjuterot na start ama vrska nema..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Мораш да прајш мали промени почесто оти ова година е така напраено да ти ја учат тактиката,гледајги и оние шо ти ги носат пред мечот анализи и факти,со Пелистер успевав да ги сопрам поќето екипи со користење на информациите од таму.

Ќе излезе некад играва на Замунда? Или може некој да ми прати во инбокс линкче?

Baraj na mkdev..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1490909111][/DOUBLEPOST]Титулата ми отиде најверојатно .. ептен немав среќа против јуве .. Juventus v Palermo_ Analysis Post Match.png

Последно уредено:
Планирам да започнам со играње, повторно .Од 2013-та ја немам уклучено играва, нема поим што се случува сега и до каде е стигната.

Давајте tips and hints.

Планирам да започнам со играње, повторно .Од 2013-та ја немам уклучено играва, нема поим што се случува сега и до каде е стигната.

Давајте tips and hints.
Дај линк да ја симнам и јас.

Каде има да се купи преку дебитна картичка фм 2017 офлајн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom