Fringe

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно, Фринџ евенти!

И да не звучам злобно, ама немам проблем со ова што се случи на крајот.

Конечно, Фринџ евенти!

И да не звучам злобно, ама немам проблем со ова што се случи на крајот.
Нема зошто да имаш, и овие сакаат да избришат се што се случило, како Lost Season 5. Сите знаеме дека ќе заврши со хепиенд.

Во меѓувреме, играат на емоции. Џубриња.

Со моите емоции некако не си играат сезонава, барем не во овој случај. Некако сеедно ми беше. Поемотивен ми беше моментот со Волтер во првата епизода. Најверојатно ова е бидејќи уште не можам да се навикнам на скокот низ времето и новите ликови. Од друга страна пак, интересно ми е што со фринџ евентите ќе направат мини рекапитулација на досегашните сезони.
Само не знам зошто Септември издига толкава паника дека ликот на Ета е важен и зошто Опсерверот ја упука туку-така, наместо да ја искористи за да види зошто не може баш неа да ја чита. И да, и мене ми се чини дека на крај ќе ресетираат се', најверојатно преку планот на Волтер. А баш не би сакал Хепили евер афтер инту д лајт Лост крај.
И знам дека Волтер и имињата кои и` ги дава на Астрид можеби се ефтин начин на продуцентите да внесат хумор, ама секогаш се смеам кога ќе чујам некаква нова варијација. Астриф :icon_mrgr:

Не ми се свиѓаше ова што се случи. Се надевам дека ликот ќе го вратат понатаму со некоj time-jump-change-event .. :(

Не е поради ликот.

Голем спојлер
Не ми е нешто посебен ликот нити актерката, нити па е нешто значаен за серијата, не сум емотивен во врска со тоа, туку генерално, родители губат дете и се тоа. Ана Торв не знае да глуми така да добро е што во главно си ќутеше и се тргаше од кадарот, или ја тргаа. Питер е далеку подобар и ми се допадна како ја завршија епизодата со него во преден план

Не е поради ликот.

Голем спојлер
Не ми е нешто посебен ликот нити актерката, нити па е нешто значаен за серијата, не сум емотивен во врска со тоа, туку генерално, родители губат дете и се тоа. Ана Торв не знае да глуми така да добро е што во главно си ќутеше и се тргаше од кадарот, или ја тргаа. Питер е далеку подобар и ми се допадна како ја завршија епизодата со него во преден план

Среден споjлер.
Да, чудна е некако, ко да нема емоции, барем да пуштеше солза или да пробаше да одглуми.. Повеќе ми се допаѓаше како Fauxlivia во паралелниот свет. Ета можеа да jа задржат малку повеќе, имаше некоj ведар дух што му даваше мотивациjа на отпорот. Али пошо мислам дека ќе има happy end, би требало да jа вратат :)

Не бе толку знае, фина е онака допадлива е како карактер, ама има едвај неколку емоции што знае да ги направи...

Како Набљудувачите можат да се уништат кога секогаш се тие чекор пред другите?
Се телепортираат, читаат мисли, одат низ времето, низ димензии итн итн. Коjа им е слабата точка? :)

Само јас ли мислам дека серијава нема да има хепиенд?

Како Набљудувачите можат да се уништат кога секогаш се тие чекор пред другите?
Се телепортираат, читаат мисли, одат низ времето, низ димензии итн итн. Коjа им е слабата точка? :)
Да, и јас мислам дека им дадоа премногу моќ за сега да ги тепаме на конвенционален начин. Волтер ќе измисли некое чудо и ќе ги решиме. :)

Само јас ли мислам дека серијава нема да има хепиенд?
Јас очекувам хепиенд во стилот бришење на оваа иднина и враќање некаде на почетокот на серијата или на крајот на третата сезона...

Само Волтер ќе преживеј и на крај ќе раскажува шо се случило. :D

Fox has announced that FRINGE’s series finale will air Friday, January 18th in a two-episode two-hour block starting at 8 PM.
Уште 8 епизоди останаа до финалето така?

Малце ми беше глупо што Питер сам си го закачи од позади ама добро, now we have a weapon! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom