Нема зошто да имаш, и овие сакаат да избришат се што се случило, како Lost Season 5. Сите знаеме дека ќе заврши со хепиенд.Конечно, Фринџ евенти!
И да не звучам злобно, ама немам проблем со ова што се случи на крајот.
Среден споjлер.Не е поради ликот.
Голем спојлер
Не ми е нешто посебен ликот нити актерката, нити па е нешто значаен за серијата, не сум емотивен во врска со тоа, туку генерално, родители губат дете и се тоа. Ана Торв не знае да глуми така да добро е што во главно си ќутеше и се тргаше од кадарот, или ја тргаа. Питер е далеку подобар и ми се допадна како ја завршија епизодата со него во преден план
Да, и јас мислам дека им дадоа премногу моќ за сега да ги тепаме на конвенционален начин. Волтер ќе измисли некое чудо и ќе ги решиме.Како Набљудувачите можат да се уништат кога секогаш се тие чекор пред другите?
Се телепортираат, читаат мисли, одат низ времето, низ димензии итн итн. Коjа им е слабата точка?
Јас очекувам хепиенд во стилот бришење на оваа иднина и враќање некаде на почетокот на серијата или на крајот на третата сезона...Само јас ли мислам дека серијава нема да има хепиенд?
Уште 8 епизоди останаа до финалето така?Fox has announced that FRINGE’s series finale will air Friday, January 18th in a two-episode two-hour block starting at 8 PM.