Со големо каснење, више ја снимиле таа епизода со него, и после го убиле, па да не ја фрлаат епизодата ја вметнале ко филер и онака нема битна приказна у неа.Најдов на гугл де, само не сфатив баш најдобро, па дојдов тука да прашам.
Moze nekoj da mi pojasni 2 sezona sum bez spojleri samo agentot Charlie Francis umre pa pocetokot negde radi toj shapeshifter ieve 12 epizoda sum pak go ima koga odat vo Edina da istrazuvaat nekoj da pojasni
Kao mislis greskaГрешка е, терај.
Kao mislis greska
Aha : ) oke fala mnЕпизодата е од прва сезона, ама не ја стаиле таму и само ја вметнале во втора, колку да ја има, без логика.
ја почнав серијава зашто ми ја фалеа.... на почеток сум некаде до 7ма епизода ама некако како да се утупува на моменти.... се мислам дали да продолжам да ја гледам а ги имам симнато сите сезони...
п.с може некој да ми каже што е финтата со тој „шаблон“
Се ќе сфатиш понатака, премногу е интересна не се откажувај.ја почнав серијава зашто ми ја фалеа.... на почеток сум некаде до 7ма епизода ама некако како да се утупува на моменти.... се мислам дали да продолжам да ја гледам а ги имам симнато сите сезони...
п.с може некој да ми каже што е финтата со тој „шаблон“
само што ја изгледав 13та сега ја почнувам 14та епизода.... интересна станува ама на почетокот го тупат малце и многу неповрзани работи има.... се надевам на крај ке има добар расплет за сеСе ќе сфатиш понатака, премногу е интересна не се откажувај.
Расплетот не можеш ни на сон да го замислиш, гледај и уживајсамо што ја изгледав 13та сега ја почнувам 14та епизода.... интересна станува ама на почетокот го тупат малце и многу неповрзани работи има.... се надевам на крај ке има добар расплет за се