Friends

Серијава е најдобра од сите, од глумците Чендлер и Џои се ептен забегани, сеа повторно ја гледам на а2, само барав по нетов да видам колку епизоди се вкупно ама не најдов. Да не знае некој?

А ај кажете официјално, кога ја даваат на А2, ако знае некој.

јас порано гледав, а можеби ќе гледам пак на A2

Еееееееееееееееј сакате да кажете дека ке ја има пак серијава на А2?Ооооо се возбудив жими се:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ЈЕс

најтоп серија.најубава.најсмешна.кога ти е мака пушти ги и ке заборавиш на се...Фиби дефинитивнио според мене е најзакон а после тоа дјои

ај некој за потврда нека пише дали стварно ке има на А2 и од кога почна да иде у етер новата телевизија не сум информиран надвор од светот на телевизијата и комуникациите сум:vozbud:

Дефинитивно најдобриот ситком на сите времиња,омилени ми се сите ликов,ги сакам на филм:vozbud:

Сакам да ги гледам, а А2 не фаќам. ФАК ЈУ КЕЈБЛ ГАЈС!!!!!

леле,ги спуштив сите 10 сезони,си гледав секој ден по седум,осум епизоди и ги догледав.и сега мака ми е,требеше да си гледам по една,две:pipi:ама ај филмот ке го чекаме

Gi imam site epizodi i do sega neznam kolku pati sum gi pregledala i pak ne mi se dosadni zakon se site, a Joey najmnogu:pos2:

JOEY DOESN'T SHARE FOOD :pos2::pos2::pos2:
На ова сум се тркалал од смеа

Vo prvata epizoda koga sedat na kafe i Ros veli: "Ama jas ne sakam da bidam sam, sakam da sum zenet povtorno", i togas se pojavuva Rejcel na vrata vo vencanica, A Cendler veli: "A jas sakam milion dolari !!!" :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom