Ти ништо не си гледал бе од серииГи изгледав и HIMYM и TBBT супер се сериите, али ова е врвот... класика.
Нема друга како сериваја, летово мора пак да ги гледам.![]()
Да не заборавиме и еден друг многу битен факт. Friends се прикажуваа десет години. Десет еј, и во ниту еден момент не се почувствува пад во квалитет или хуморот.Ги изгледав и HIMYM и TBBT супер се сериите, али ова е врвот... класика.
Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ?Си ја симнав комплет... не планирам да се гушам веќе во мајката како ја упознал
Сега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ?![]()
Последна сезона ја делкав цел месец... нејќев да ми завршиСега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...
И после почнуваш се одново![]()