Friends

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ги изгледав и HIMYM и TBBT супер се сериите, али ова е врвот... класика.
Нема друга како сериваја, летово мора пак да ги гледам. :)
Ти ништо не си гледал бе од серии :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ги изгледав и HIMYM и TBBT супер се сериите, али ова е врвот... класика.
Да не заборавиме и еден друг многу битен факт. Friends се прикажуваа десет години. Десет еј, и во ниту еден момент не се почувствува пад во квалитет или хуморот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.684
10 и ја укинаа зошто остареа и им беше доста, посебно на Ле Бланк да ја фарба косата :pos:
Инаку никој немаше против уште 10 сезони да има. Јас сакам да има серија Friends после 15 години во која овие 6 ќе бидат родители + Џои кој ќе живее во соба кај Чендлер и Моника како што беше планирано :) , а нивните деца ќе бидат главни фаци. Знам дека некои работи треба да се остават на мира ама јбг, Џои и Чендлер на стари години ќе бидат легенди, осеќам :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Си ја симнав комплет:vozbud: ... не планирам да се гушам веќе во мајката како ја упознал
Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ? :(

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.684
Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ? :(
Сега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...

И после почнуваш се одново :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Сега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...

И после почнуваш се одново :)
Последна сезона ја делкав цел месец... нејќев да ми заврши :(

Kajgana Shop

На врв Bottom