Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.656
Не може човек со такво ниво на сарказам да нема вкус ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А ова е најава за гостин во некоја емисија, и ако е каде може да ја најдам да ја изгледам?
Гледам дека е нешто за Comedy Central, нема никаде да ја најдеш, многу се строги, се тргаат од youtube. Многу ми е криво пошто имаше урнебесна епизода The Roast of Charlie Sheen која ја тргнаа по една недела, сега има само исечоци со камера. А не знам што штета ќе имаат ако луѓето видат нешто на youtube месеци откако емисијата поминала...А ова е најава за гостин во некоја емисија, и ако е каде може да ја најдам да ја изгледам?
Затоа си ја спуштив јас на торент The Roast of Charlie Sheen , сигурно и ова ќе го има негде на торенти, само точно насловот да му го дознаеме.Гледам дека е нешто за Comedy Central, нема никаде да ја најдеш, многу се строги, се тргаат од youtube. Многу ми е криво пошто имаше урнебесна епизода The Roast of Charlie Sheen која ја тргнаа по една недела, сега има само исечоци со камера. А не знам што штета ќе имаат ако луѓето видат нешто на youtube месеци откако емисијата поминала...
Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ?![]()
После 2-от круг почнуваш Friends да ги употребуваш во вид на саундтрака и целосно ја отрфлаш музиката што порано ја користеше у позадина дур сурфаш или играш некоја игрица....Сега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...
И после почнуваш се одново![]()