Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
Не може човек со такво ниво на сарказам да нема вкус :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
незнам дали е до тоа што ги немав гледано некое време, али умрев на првата епизода од седма сезона...

Monica: I m sorry,,Appearently I open the door to the past

----

"C'mon Ross lets go have sex!"

Monica: I CAN'T BELIEVE URE HAVING SEX ON MY ENGAGEMENT NIGHT

Chandler: Well somebody should!

:pos:

разговорот меѓу Рос и Рејчел у ходникот, Моника, Чендлер со „проблемот“... :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
А ова е најава за гостин во некоја емисија, и ако е каде може да ја најдам да ја изгледам?
Гледам дека е нешто за Comedy Central, нема никаде да ја најдеш, многу се строги, се тргаат од youtube. Многу ми е криво пошто имаше урнебесна епизода The Roast of Charlie Sheen која ја тргнаа по една недела, сега има само исечоци со камера. А не знам што штета ќе имаат ако луѓето видат нешто на youtube месеци откако емисијата поминала...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Гледам дека е нешто за Comedy Central, нема никаде да ја најдеш, многу се строги, се тргаат од youtube. Многу ми е криво пошто имаше урнебесна епизода The Roast of Charlie Sheen која ја тргнаа по една недела, сега има само исечоци со камера. А не знам што штета ќе имаат ако луѓето видат нешто на youtube месеци откако емисијата поминала...
Затоа си ја спуштив јас на торент The Roast of Charlie Sheen , сигурно и ова ќе го има негде на торенти, само точно насловот да му го дознаеме.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Од 2 епизода 8 сезона кога госпојн и госпожа Бинг одат да фатат авион, исечена сцена поради нападите во 2001 и заменета со сцената кога Моника љубомори на друг пар.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Да се пријавам дека ја завршив... и сега што понатака ? :(
Сега одиш на Youtube и пишуваш Friends Bloopers. Исто најди гостување на Friends кај Conan O'Brian и кај Oprah. Понатаму кога ќе те фати криза гледаш две сезони Joey, сите филмови со Чендлер, посебно комедиите, па гледаш Mr.Sunshine, Episodes...

И после почнуваш се одново :)
После 2-от круг почнуваш Friends да ги употребуваш во вид на саундтрака и целосно ја отрфлаш музиката што порано ја користеше у позадина дур сурфаш или играш некоја игрица....

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Планирам да почнам да ги гледам по 45246187642 пат, па ајде малку да се домотивирам:)

Фиби!!!:pos:

Подолг клип, ама ај не гледајте го... the souuund!:pos:

:pos:

:facepalm::pos:

Ах кои ретарди! Неповторливи се!:love:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Поминаа осум години откако Friends заврши, а постојано се постира на темава. Ако тоа не е доказ и мерило за добра серија, ја не знам што е. Исто редовно се постира и на групата Central Perk на ФБ, која ја пратам кога сакам да се потсетам на старите добри времиња. Brace yourselves, еве нешто од неа:

И за крај: Knowception

Kajgana Shop

На врв Bottom