хаха Јас се имам вака зезнато со Spin City и тоа после месеци барање на серијата, тогаш никаде ја немаше. Цел лимит го потрошив на Замунда, седнав мераклиски со кока кола и грицки, се наместив удобно за едно 4-5 епизоди по ред и... Мајкл рече Добро утро, а ја реков WTF???Ја симнав цела трета сезона прееска на HD од замунда и ми излезе со синхронизација Бугарска .Сеа би ве замолил ако сака некој да ми прати преку пп некој линк за 3та и другите сезони на HD ама нормално без никаква синхронизација.Фала ви однапред
Види да не има случајно втор аудио стрим.Ја симнав цела трета сезона прееска на HD од замунда и ми излезе со синхронизација Бугарска .Сеа би ве замолил ако сака некој да ми прати преку пп некој линк за 3та и другите сезони на HD ама нормално без никаква синхронизација.Фала ви однапред
Ги имаш на Замунда сите, јас ги симињам и ги гледам.Ги имам ја по цедиња обични рипови, ако има несинхронизирани у хаде праќајте линкови, ем ќе си ги архивирам ем ќе ги изгледам пак.
На замунда до торентот има едни слушалки и во нив бугарско знаме - тоа е со бугарско "озвучение".хаха Јас се имам вака зезнато со Spin City и тоа после месеци барање на серијата, тогаш никаде ја немаше. Цел лимит го потрошив на Замунда, седнав мераклиски со кока кола и грицки, се наместив удобно за едно 4-5 епизоди по ред и... Мајкл рече Добро утро, а ја реков WTF???
Ќе ти прати некој торент по ПП, само гледај да не земеш едни што се 100-тина mb по епизода, многу се компресирани коцки се гледаат.
Научив на потешкиот начинНа замунда до торентот има едни слушалки и во нив бугарско знаме - тоа е со бугарско "озвучение".
cuatro, ocho, quince, dieciseis, veintitres, cuarenta y dos...Научив на потешкиот начин
И немаше два стрима на моите. Иначе LOST прва сезона ја имав MKV со 5 стрима: француски, италијански, шпански, германски и англиски
Како можеш да бираш?Ги имаш на Замунда сите, јас ги симињам и ги гледам.
Шеста сезона само е со синхронизација, ама е dual audio, можеш да си го избереш и англискиот стрим.
Со каков плеер ги гледаш?Како можеш да бираш?
За VLC Audio>Audio>Track>Track 2Како можеш да бираш?
Со овие гледаш???За VLC Audio>Audio>Track>Track 2
За BSPlayer десен клик>audio>audio channel
Што им фали?Со овие гледаш???
Да, .avi со BSP, HD и нет тв со VLC. Веќе со години ги користам и навикнат сум, иако понекогаш, ретко, BSP прави некои проблеми.Со овие гледаш???