Friends

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Ја симнав цела трета сезона прееска на HD од замунда и ми излезе со синхронизација Бугарска :mad::mad:.Сеа би ве замолил ако сака некој да ми прати преку пп некој линк за 3та и другите сезони на HD ама нормално без никаква синхронизација(n).Фала ви однапред

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ја симнав цела трета сезона прееска на HD од замунда и ми излезе со синхронизација Бугарска :mad::mad:.Сеа би ве замолил ако сака некој да ми прати преку пп некој линк за 3та и другите сезони на HD ама нормално без никаква синхронизација(n).Фала ви однапред
хаха :) Јас се имам вака зезнато со Spin City и тоа после месеци барање на серијата, тогаш никаде ја немаше. Цел лимит го потрошив на Замунда, седнав мераклиски со кока кола и грицки, се наместив удобно за едно 4-5 епизоди по ред и... Мајкл рече Добро утро, а ја реков WTF??? :mad:

Ќе ти прати некој торент по ПП, само гледај да не земеш едни што се 100-тина mb по епизода, многу се компресирани коцки се гледаат.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Види да не има случајно втор аудио стрим.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.066
Ги имам ја по цедиња обични рипови, ако има несинхронизирани у хаде праќајте линкови, ем ќе си ги архивирам ем ќе ги изгледам пак.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ги имам ја по цедиња обични рипови, ако има несинхронизирани у хаде праќајте линкови, ем ќе си ги архивирам ем ќе ги изгледам пак.
Ги имаш на Замунда сите, јас ги симињам и ги гледам.

Шеста сезона само е со синхронизација, ама е dual audio, можеш да си го избереш и англискиот стрим.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 11:30 ---
хаха :) Јас се имам вака зезнато со Spin City и тоа после месеци барање на серијата, тогаш никаде ја немаше. Цел лимит го потрошив на Замунда, седнав мераклиски со кока кола и грицки, се наместив удобно за едно 4-5 епизоди по ред и... Мајкл рече Добро утро, а ја реков WTF??? :mad:

Ќе ти прати некој торент по ПП, само гледај да не земеш едни што се 100-тина mb по епизода, многу се компресирани коцки се гледаат.
На замунда до торентот има едни слушалки и во нив бугарско знаме - тоа е со бугарско "озвучение". :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
На замунда до торентот има едни слушалки и во нив бугарско знаме - тоа е со бугарско "озвучение". :)
Научив на потешкиот начин :)
И немаше два стрима на моите. Иначе LOST прва сезона ја имав MKV со 5 стрима: француски, италијански, шпански, германски и англиски :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Научив на потешкиот начин :)
И немаше два стрима на моите. Иначе LOST прва сезона ја имав MKV со 5 стрима: француски, италијански, шпански, германски и англиски :)
cuatro, ocho, quince, dieciseis, veintitres, cuarenta y dos...
quatre, huit, quinze, seize, vingt-trois...
vier, acht, funfzehn, sechzehn...

итн... :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Ги имаш на Замунда сите, јас ги симињам и ги гледам.

Шеста сезона само е со синхронизација, ама е dual audio, можеш да си го избереш и англискиот стрим.
Како можеш да бираш?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не знам, BS одамна не користам а VLC го имам инсталирано 1-2 пати и не ми фаќа око за ништо. Порано редовно користев BS додека не се појави ова GOM , тој плеер го обожавам. Бесплатен е, нема кракови-макови, пушта секакви фајлови, не оптеретува, лесен за работа...

Kajgana Shop

На врв Bottom