Friends

Јаката идеја на Чендлер, зашто Џои беше горд и не сакаше да прима милостина. :pos: Добра епизода, ете ме потсети да си ја симнам,

ја сеа пак почнав да ги гледам, по мини-брејкот по првите 5 сезони. И првиве 7 епизоди од шестава сезона ми се урнебес, незнам дали се стварно до толку смешни или заради тоа што одамна не сум ги гледал... :icon_lol:

еве, баш ги има на youtube тие епизоди...

цел клип е јак, али врвот е на 4,21... :pos:

Мене татко му на Рос и Моника ми е прејак лик :ROFLMAO:

Ми текнува од прва сезона кога умре баба му и на сред погреб слушаа утакмица на радио, и кога примија гол неговите: "Now I'm depressed!" (и сите го гледаат чудно) "...Even more then I was." :pos:

Да, оваа им е ептен добра сезона и затоа моментално оди на симнување. Не дека имале некогаш лоша сезона.

Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена :)

Абе ставете си ја фино-лепо цела серија на ДВД и имајте си ја на лагер кога ќе ви се присака онака поштено да се изнасмеете :)

Е ајде де. И мене не ми е јасно како до сега не сум ги симнал сите епизоди, туку симнувам по потреба и после бришам. A blasphemy! Уште Lost да ја немав на цедиња и ќе почнев да се сомневам во себе. :)

Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена :)

ахаха, ми текнува на ова, ова беше у епизодата од два дела, when Ross and Rachel WERE ON A BREAK! :pos:

ја најдов, сезона 3, епизода 15... али ја нема на YouTube... :unsure:

Да да, го видов тоа со преведувачот ама тоа кога пеат на крајот е лудница :)

Знаев дека нешто за Барса ќе кажеш :) :) :)
Можам да замислам само колку си среќен сега......туку мисли во вторник како ќе ме расположуваш :)

Знаев дека нешто за Барса ќе кажеш :) :) :)
Можам да замислам само колку си среќен сега......туку мисли во вторник како ќе ме расположуваш :)
Ова поминува со Дениз Ричардс, за вторник ако испаднете спреми си неколку епизоди од Спартакус :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom