Friends

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јаката идеја на Чендлер, зашто Џои беше горд и не сакаше да прима милостина. :pos: Добра епизода, ете ме потсети да си ја симнам,
ја сеа пак почнав да ги гледам, по мини-брејкот по првите 5 сезони. И првиве 7 епизоди од шестава сезона ми се урнебес, незнам дали се стварно до толку смешни или заради тоа што одамна не сум ги гледал... :icon_lol:

еве, баш ги има на youtube тие епизоди...

цел клип е јак, али врвот е на 4,21... :pos:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Мене татко му на Рос и Моника ми е прејак лик :ROFLMAO:

Ми текнува од прва сезона кога умре баба му и на сред погреб слушаа утакмица на радио, и кога примија гол неговите: "Now I'm depressed!" (и сите го гледаат чудно) "...Even more then I was." :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да, оваа им е ептен добра сезона и затоа моментално оди на симнување. Не дека имале некогаш лоша сезона.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ставете си ја фино-лепо цела серија на ДВД и имајте си ја на лагер кога ќе ви се присака онака поштено да се изнасмеете :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Е ајде де. И мене не ми е јасно како до сега не сум ги симнал сите епизоди, туку симнувам по потреба и после бришам. A blasphemy! Уште Lost да ја немав на цедиња и ќе почнев да се сомневам во себе. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена :)
ахаха, ми текнува на ова, ова беше у епизодата од два дела, when Ross and Rachel WERE ON A BREAK! :pos:

ја најдов, сезона 3, епизода 15... али ја нема на YouTube... :unsure:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Да да, го видов тоа со преведувачот ама тоа кога пеат на крајот е лудница :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Знаев дека нешто за Барса ќе кажеш :) :) :)
Можам да замислам само колку си среќен сега......туку мисли во вторник како ќе ме расположуваш :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Знаев дека нешто за Барса ќе кажеш :) :) :)
Можам да замислам само колку си среќен сега......туку мисли во вторник како ќе ме расположуваш :)
Ова поминува со Дениз Ричардс, за вторник ако испаднете спреми си неколку епизоди од Спартакус :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom