Friends

Многу сериозно ја сфаќаш серијава :D :D :D

Тоа е затоа што во вистински живот се залагам за бро кодот , и сум претестедател на здружение '' Стоп на кокблокови''

That's how I and the other dark nipple people roll baby !

Тоа е затоа што во вистински живот се залагам за бро кодот , и сум претестедател на здружение '' Стоп на кокблокови''

That's how I and the other dark nipple people roll baby !
Бро кодот?
Тоа е дел од How I Met Your Mother.

Предавник ! Запалете го на клада !

Се шалам знам на што мислиш :).

Инаку немам ништо против HIMYM дури и посмешна ми беше отколку Пријатели само сега станаа малце досадни.

template.jpg

што реков сега мене ќе ме палат на клада :( :'(

:D

Е сега ти . Не се пали човек за нешто во што ужива . Но за мене Фриендс и после повеќе гледања ми е смешна за разлика од тхе Барни шоу , која ми губи од шмек на повторно гледање . Ама како и да е добри се и двете , само што немам гледано од новите епизоди на How I Met Your Mother .

DA FUQ? How you find that picture of me? o_O

Инаку од првата сезона дефинитивно најсмешна е епизодата кога мајмунот ќе и избега на Рејчел.Се утепав од смеење.Во 3 саат ноќе ја гледав па ги разбудив дома :D

Кога Џои и Чендлер ќе ги сретнат тие двете:pos::pos::pos::pos::pos:

We are looking for the monkey so if you can help us and let us take pictures of you would be great.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Тамам се решив пак да ја гледам серијава темава умре :(

Инаку сега до некаде го сфаќам членот што кажа дека Рејчел била кучка што сакаше да го cockblock-не Рос :D

Тамам се решив пак да ја гледам серијава темава умре :(

Инаку сега до некаде го сфаќам членот што кажа дека Рејчел била кучка што сакаше да го cockblock-не Рос :D
Ако една тема никогаш нема да умре на форумот, тогаш тоа ти е оваа!!!

И јас се согласувам со членот што се согласува со членот што кажа дека Рејчел е бич кокблокерски т.е. со мене. Во подоцнежните сезони спрема крајот малку се поправа Рејчел и пак доаѓа интересна за гледање.

Инаку најомилена епизода ми е таа со Унагито. Ааааа, Унаги !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom