ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Јаката идеја на Чендлер, зашто Џои беше горд и не сакаше да прима милостина. Добра епизода, ете ме потсети да си ја симнам,
ја сеа пак почнав да ги гледам, по мини-брејкот по првите 5 сезони. И првиве 7 епизоди од шестава сезона ми се урнебес, незнам дали се стварно до толку смешни или заради тоа што одамна не сум ги гледал...Јаката идеја на Чендлер, зашто Џои беше горд и не сакаше да прима милостина. Добра епизода, ете ме потсети да си ја симнам,
Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена
ахаха, ми текнува на ова, ова беше у епизодата од два дела, when Ross and Rachel WERE ON A BREAK!Кај што го видов текстов на руски... не можев да најдам клип од епизодата со Фиби и Русите, дипломатот и преведувачот, на крајот кога ќе ја пеат American Pie на руски, многу јака сцена
Ова поминува со Дениз Ричардс, за вторник ако испаднете спреми си неколку епизоди од СпартакусЗнаев дека нешто за Барса ќе кажеш
Можам да замислам само колку си среќен сега......туку мисли во вторник како ќе ме расположуваш