Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
И не го спомнувај ова зошто It mean something to Joey !
Моментот кога Чендлер му вика мора да има нешто што сакаш да направам за да не се отселиш ... и џои ја здогледува кутијата ... ПРАЈСЛЕС!
Кога ќе го објаснува тројното значење на кутијата :pos:
Тешко издвојувам епизоди ама таа епизода е епик :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Кога ќе го објаснува тројното значење на кутијата :pos:
Тешко издвојувам епизоди ама таа епизода е епик :)

Само јас се соживеав со Џои тогаш или ? :ROFLMAO:

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Кај ме потсетивте со менвањето стан. Негде 5то-6то одделение другарка ми ми праеше квиз за Хари Потер и јас да и вратам со нешто шо исто толку нема да го знај и напрајв за Пријатели.

Моето мастерпис прашање, шо од тогаш сто пати се обидвав да го најдам на јутуб неуспешно (па се сомневам во точноста на деталите :D ), во оригинална верзија е:

"За Моника и Рејчел да си го вратат стано, Фиби им предложи квиз што таа го измисли. За првото прашање на одговорот на Моника му даде 5 поени а на Џои 3. Затоа не продолжија. Кое беше прашањето и што одговори Џои?"

Ако му текни на некој без да бара низ епизодите, 5 points to Gryffindor ...океј, малце ги измешав квизојте тука :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Оти не направат филм :place:
Сите веќе знаат дека Џои е побелен во косата :)

Нема ништо од тоа, ќе лапнат пари, филмот ќе добие 5.6 оцена, неповратно ќе им наштети на угледот и ќе изреволтира еден куп фанови на серијата.

Нема потреба според мене.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ќе се уништи целата замисла. :) Sex and the city направија дури и 2 дела ама очај жив беа и двата.
Па да, ама фановите на Сексот ваљда биле задоволни само шо ги виделе на платно и уште еднаш нели, читав ќе имало и 3 дел .

Незнам како би изгледало тоа, обичен филм комедија, немора да биде ништо посебно.Само да ги видиме :vozbud:

Сите веќе знаат дека Џои е побелен во косата :)

Нема ништо од тоа, ќе лапнат пари, филмот ќе добие 5.6 оцена, неповратно ќе им наштети на угледот и ќе изреволтира еден куп фанови на серијата.

Нема потреба според мене.
Зошто да им наштети на угледот? Сите знаеме дека остареа :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кај ме потсетивте со менвањето стан. Негде 5то-6то одделение другарка ми ми праеше квиз за Хари Потер и јас да и вратам со нешто шо исто толку нема да го знај и напрајв за Пријатели.

Моето мастерпис прашање, шо од тогаш сто пати се обидвав да го најдам на јутуб неуспешно (па се сомневам во точноста на деталите :D ), во оригинална верзија е:

"За Моника и Рејчел да си го вратат стано, Фиби им предложи квиз што таа го измисли. За првото прашање на одговорот на Моника му даде 5 поени а на Џои 3. Затоа не продолжија. Кое беше прашањето и што одговори Џои?"

Ако му текни на некој без да бара низ епизодите, 5 points to Gryffindor ...океј, малце ги измешав квизојте тука :D
Пред некој ден ја гледав епизодата. На Фиби квизот се состоеше од едно прашање: која ви е омилена работа кај дрвјата? Моника одговори дека се зелени (5 поени), а Џои дека се високи (3 поени). Откако сфатија дека квизот е глуп влечеа карти. И покрај тоа што Моника и Рејчел загубија, сепак:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Зошто да им наштети на угледот? Сите знаеме дека остареа :D
Затоа што заработија доволно, нема потреба за уште кеш да идат на стара слава. Башка Friends е серија со laugh tape, за разлика од Sex & The City, така да ќе изгледа многу различно од оригиналот и воопшто нема да личи на серијата.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Затоа што заработија доволно, нема потреба за уште кеш да идат на стара слава. Башка Friends е серија со laugh tape, за разлика од Sex & The City, така да ќе изгледа многу различно од оригиналот и воопшто нема да личи на серијата.
Па нема да им штети старата слава :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Некои серии како Friends и Lost треба да се остават да „почиваат“ на раат. Студијата можеби ќе профитираат, но како што напомена Io Sono глумците ќе изгубат на углед, и не би било фер спрема обожавателите. Скоро сите глумци сега имаат нови серии. Лиса Кудроу - Web Therapy, Џои - Episodes, Чендлер - Mr. Sunshine и Моника - Cougar Town. Рос се обидува да стане режисер, а Анистон снима љубовно-патетични филмови.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Џои можеби е goofy, пипав, тромав, трапав.. немам широк спектар на зборови, ама во top gear извози за прво место. А кој не гледа top gear одма да почне, боље од билокој амерички ситком. Понекогаш се прашувам, дали штобило со таков акцент би добил at least 3 оцени погоре од мене.
Времиња, како Lost па и Friends и билокоја.. кога се нервирав пред тв и ги вртеа истите епизоди одново и одново, па конечно се решаваш да ги изгледаш на писи. Ќе ти скурчи напамет да научиш спецификациите на една кола напамет, а која реално никогаш нема да ја поседуваш.

Иначе, добра реклама и за Episodes. Ми се допаѓа концептот, па иде у watchlist.
Уште еднаш, браво за Џои. (Y)

Kajgana Shop

На врв Bottom