Friends

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Уф, годинава ко баравме станој во Скопје во еден имаше ваков огромен постер со плус долу слика од нив залепен на ѕидот и само заради то размислувавме тој да го земиме :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ајде плачковци плачете ( слободно, слободно)...

Искрено, си ја барав сцената кај шо дознаваат дека не можат да имаат деца, али јбг не можев да ја најдам. Дефинитивно ми се чини најтешката сцена у цела серија е таа.

Што би биле со еден поинаков стајлинг...?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Еј мило ми е што си најдов луѓе што го сакаат сериичево ко мене .

Инаку непотребна работа во Пријатели . Мајмунот од првите сезони .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еј мило ми е што си најдов луѓе што го сакаат сериичево ко мене .

Инаку непотребна работа во Пријатели . Мајмунот од првите сезони .
Ееееј зошто така за Марсел бе?
Мене баш ми беше многу добар, имаше јаки моменти со него.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ееееј зошто така за Марсел бе?
Мене баш ми беше многу добар, имаше јаки моменти со него.
Не знам , првите епизоди кога Рос го доби и другите што следеа понатаму ми делуваа како лош ситком од 80-те . А да ти признаам , последните епизоди што беа со мајмунот ми се омилени . Кога се на снимање на филм , со Џулија Робертс епизодите . Ем зашто му се последни на мајмунот , ем заради емотивната врска со Рос . Ама повеќе кон првото стрелам .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Почнав пак да ја гледам серијава.Тапа ми се првите сезони ама сеуште се смешни :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Потикнат од вас прекрасни луѓе тука , се решив повторно да ја изгледам од почеток серијава моја омилена . Заклучив дека Рејчел е манипулант од светски калибар и дека дури и професор Моријарти би и завидел на нејзината лошотија . Колку кокблокови му направи на Рос ем со себе ем со други девојки тоа греота е

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Потикнат од вас прекрасни луѓе тука , се решив повторно да ја изгледам од почеток серијава моја омилена . Заклучив дека Рејчел е манипулант од светски калибар и дека дури и професор Моријарти би и завидел на нејзината лошотија . Колку кокблокови му направи на Рос ем со себе ем со други девојки тоа греота е
Многу сериозно ја сфаќаш серијава :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom