Friends

И не го спомнувај ова зошто It mean something to Joey !
Моментот кога Чендлер му вика мора да има нешто што сакаш да направам за да не се отселиш ... и џои ја здогледува кутијата ... ПРАЈСЛЕС!
Кога ќе го објаснува тројното значење на кутијата :pos:
Тешко издвојувам епизоди ама таа епизода е епик :)

Кога ќе го објаснува тројното значење на кутијата :pos:
Тешко издвојувам епизоди ама таа епизода е епик :)

friendscafe_dot_org-408-214.JPG
Само јас се соживеав со Џои тогаш или ? :ROFLMAO:

Кај ме потсетивте со менвањето стан. Негде 5то-6то одделение другарка ми ми праеше квиз за Хари Потер и јас да и вратам со нешто шо исто толку нема да го знај и напрајв за Пријатели.

Моето мастерпис прашање, шо од тогаш сто пати се обидвав да го најдам на јутуб неуспешно (па се сомневам во точноста на деталите :D ), во оригинална верзија е:

"За Моника и Рејчел да си го вратат стано, Фиби им предложи квиз што таа го измисли. За првото прашање на одговорот на Моника му даде 5 поени а на Џои 3. Затоа не продолжија. Кое беше прашањето и што одговори Џои?"

Ако му текни на некој без да бара низ епизодите, 5 points to Gryffindor ...океј, малце ги измешав квизојте тука :D

Оти не направат филм :place:
Сите веќе знаат дека Џои е побелен во косата :)

Нема ништо од тоа, ќе лапнат пари, филмот ќе добие 5.6 оцена, неповратно ќе им наштети на угледот и ќе изреволтира еден куп фанови на серијата.

Нема потреба според мене.

Ќе се уништи целата замисла. :) Sex and the city направија дури и 2 дела ама очај жив беа и двата.

Па да, ама фановите на Сексот ваљда биле задоволни само шо ги виделе на платно и уште еднаш нели, читав ќе имало и 3 дел .

Незнам како би изгледало тоа, обичен филм комедија, немора да биде ништо посебно.Само да ги видиме :vozbud:

Сите веќе знаат дека Џои е побелен во косата :)

Нема ништо од тоа, ќе лапнат пари, филмот ќе добие 5.6 оцена, неповратно ќе им наштети на угледот и ќе изреволтира еден куп фанови на серијата.

Нема потреба според мене.

Зошто да им наштети на угледот? Сите знаеме дека остареа :D

Кај ме потсетивте со менвањето стан. Негде 5то-6то одделение другарка ми ми праеше квиз за Хари Потер и јас да и вратам со нешто шо исто толку нема да го знај и напрајв за Пријатели.

Моето мастерпис прашање, шо од тогаш сто пати се обидвав да го најдам на јутуб неуспешно (па се сомневам во точноста на деталите :D ), во оригинална верзија е:

"За Моника и Рејчел да си го вратат стано, Фиби им предложи квиз што таа го измисли. За првото прашање на одговорот на Моника му даде 5 поени а на Џои 3. Затоа не продолжија. Кое беше прашањето и што одговори Џои?"

Ако му текни на некој без да бара низ епизодите, 5 points to Gryffindor ...океј, малце ги измешав квизојте тука :D
Пред некој ден ја гледав епизодата. На Фиби квизот се состоеше од едно прашање: која ви е омилена работа кај дрвјата? Моника одговори дека се зелени (5 поени), а Џои дека се високи (3 поени). Откако сфатија дека квизот е глуп влечеа карти. И покрај тоа што Моника и Рејчел загубија, сепак:

Зошто да им наштети на угледот? Сите знаеме дека остареа :D
Затоа што заработија доволно, нема потреба за уште кеш да идат на стара слава. Башка Friends е серија со laugh tape, за разлика од Sex & The City, така да ќе изгледа многу различно од оригиналот и воопшто нема да личи на серијата.

Затоа што заработија доволно, нема потреба за уште кеш да идат на стара слава. Башка Friends е серија со laugh tape, за разлика од Sex & The City, така да ќе изгледа многу различно од оригиналот и воопшто нема да личи на серијата.

Па нема да им штети старата слава :D

Некои серии како Friends и Lost треба да се остават да „почиваат“ на раат. Студијата можеби ќе профитираат, но како што напомена Io Sono глумците ќе изгубат на углед, и не би било фер спрема обожавателите. Скоро сите глумци сега имаат нови серии. Лиса Кудроу - Web Therapy, Џои - Episodes, Чендлер - Mr. Sunshine и Моника - Cougar Town. Рос се обидува да стане режисер, а Анистон снима љубовно-патетични филмови.

Џои можеби е goofy, пипав, тромав, трапав.. немам широк спектар на зборови, ама во top gear извози за прво место. А кој не гледа top gear одма да почне, боље од билокој амерички ситком. Понекогаш се прашувам, дали штобило со таков акцент би добил at least 3 оцени погоре од мене.
Времиња, како Lost па и Friends и билокоја.. кога се нервирав пред тв и ги вртеа истите епизоди одново и одново, па конечно се решаваш да ги изгледаш на писи. Ќе ти скурчи напамет да научиш спецификациите на една кола напамет, а која реално никогаш нема да ја поседуваш.

Иначе, добра реклама и за Episodes. Ми се допаѓа концептот, па иде у watchlist.
Уште еднаш, браво за Џои. (Y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom