Friends

Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)
Да не се враќаш дури не изгледаш прва сезона :)

Се шалам па вие. 45 страни напишано за ништо не оди тоа така :) ја имам аднато на “to watch list“ само да завршам со трите епизоди од "How to be a gentleman" и ја почнувам ( иначе интересни реакции и има 9гагери :icon_lol:)
Ах колку само сакам да сум како тебе. Одново да ја гледам цела, и да незнам што ќе направат следна или која глупост ќе ја кажат следна :)

Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)

ако си 15-16 години или помал, океј... али ако си поголем и не си ја глеал (барем) на времето на А1... ooooo you'll burn in hell... :sneaky:

:D

ако си 15-16 години или помал, океј... али ако си поголем и не си ја глеал (барем) на времето на А1... ooooo you'll burn in hell... :sneaky:

:D
17 години има , и имам гледано дел на А1 ама не е тоа јас кога сакам гледам од А до Ш :) БТВ стигнав до 19 епизода од 1 сезона и сум супер задоволен од серијава :)

Само шо ја изглеав епизодата со паузата на Рос и Рејчел. Си мислев цело време колку Роси е проклето во право. И додека се јадеше восок у другата соба муабетот со новиот од на Џои :pos:

Во право?

Лол.

Santa, the Armadillo and I will gonna have a little chat in the kitchen.....there is a sentence, I`ve never thought I`ll say :)
... my favorite part was when Superman flew the Jews out of Egypt! :pos:
... looks like Easter Bunny's funeral around here... :pos:

Цела епизода е лудница!

лелеј, сеа ја глеав епизодава и сакав ова да го постирам! :)

него, пред некој ден на 9gag начекав „poker face“ пост...

255314_700b.jpg

и ми текна колку јаки работи имаше пишувано на таблана... :D

Женско си :D

(И Гучи е женско ;) )

Best.argument.ever.

Как и да е, и двајцата беа криви, ама Рос беше покрив.
Му ја разбирам љубомората ама кога отиде во канцеларијата со пикникот............мене ме изнервира :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom