Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)
Да не се враќаш дури не изгледаш прва сезона :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се шалам па вие. 45 страни напишано за ништо не оди тоа така :) ја имам аднато на “to watch list“ само да завршам со трите епизоди од "How to be a gentleman" и ја почнувам ( иначе интересни реакции и има 9гагери :icon_lol:)
Ах колку само сакам да сум како тебе. Одново да ја гледам цела, и да незнам што ќе направат следна или која глупост ќе ја кажат следна :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)
ако си 15-16 години или помал, океј... али ако си поголем и не си ја глеал (барем) на времето на А1... ooooo you'll burn in hell... :sneaky:

:D

Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
ако си 15-16 години или помал, океј... али ако си поголем и не си ја глеал (барем) на времето на А1... ooooo you'll burn in hell... :sneaky:

:D
17 години има , и имам гледано дел на А1 ама не е тоа јас кога сакам гледам од А до Ш :) БТВ стигнав до 19 епизода од 1 сезона и сум супер задоволен од серијава :)

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Само шо ја изглеав епизодата со паузата на Рос и Рејчел. Си мислев цело време колку Роси е проклето во право. И додека се јадеше восок у другата соба муабетот со новиот од на Џои :pos:

Во право?

Лол.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Santa, the Armadillo and I will gonna have a little chat in the kitchen.....there is a sentence, I`ve never thought I`ll say :)
... my favorite part was when Superman flew the Jews out of Egypt! :pos:
... looks like Easter Bunny's funeral around here... :pos:

Цела епизода е лудница!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

лелеј, сеа ја глеав епизодава и сакав ова да го постирам! :)

него, пред некој ден на 9gag начекав „poker face“ пост...

и ми текна колку јаки работи имаше пишувано на таблана... :D

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Женско си :D

(И Гучи е женско ;) )
Best.argument.ever.

Как и да е, и двајцата беа криви, ама Рос беше покрив.
Му ја разбирам љубомората ама кога отиде во канцеларијата со пикникот............мене ме изнервира :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom