баш за релаксација меѓу учење се одлични...Сите епизоди ги имам гледано милион пати, ама ќе ме натерате да ги симнам сите 10 сезони. Баш кога имам сесија. И со лимит од 100гб.
А ја памтиш онаа епизодата кога Џои ќе го затвори Чендлер во кутија и овој ќе треба од внатре да објаснува како тоа што е затворен во кутијата има тројно значење?Е да ве тииит, не ја гледам пак. Милијарда пати ја изгледав, не ме стрвете сеа.
А ја памтиш онаа епизодата кога Џои ќе го затвори Чендлер во кутија и овој ќе треба од внатре да објаснува како тоа што е затворен во кутијата има тројно значење?![]()
Појако е кога се радува на доларот од крадецот што ќе го заклучи во шкафот, додека им ги краде работитеА ја памтиш онаа епизодата кога Џои ќе го затвори Чендлер во кутија и овој ќе треба од внатре да објаснува како тоа што е затворен во кутијата има тројно значење?![]()
Шо не ја симнеш? Дур најдеш така.. ќе биде симната.The One With All The Resolutions
Има некаде онлајн да се гледа ова?
Мислев на јутуб ја има, или нешто побрзо, али веќе ја пуштив да се симнува.Шо не ја симнеш? Дур најдеш така.. ќе биде симната.
Мене ми ги нема цедињата. :'(
Мене 3-4 ми се дадени дадени некаде, сега ме мрзи одново да ги симнувам и да ги средувам епизодиве.Шо не ја симнеш? Дур најдеш така.. ќе биде симната.
Мене ми ги нема цедињата. :'(