Friends

Сега ми текна нешто што отсекогаш не го знаев.
Докторот што ја породуваше Фиби, беше манијак по Фонзи......кој е Фонзи жити се?
И веќе кога сме кај таа епизода....една од најјаките сцени во Пријатели :)

Една од ретките работи кои ми останаа мистерија... :)

Сега ми текна нешто што отсекогаш не го знаев.
Докторот што ја породуваше Фиби, беше манијак по Фонзи......кој е Фонзи жити се?
И веќе кога сме кај таа епизода....една од најјаките сцени во Пријатели :)
Една од ретките работи кои ми останаа мистерија... :)

Лик oд една американска серија Happy Days http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Days :)

И јас. The Father, the Son, and the Holy Fonz! :pos:

Инаку дечки кога ги симнувате сите сезони, симнувајте го extended изданието, не смее ни минута да се пропушти. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И јас. The Father, the Son, and the Holy Fonz! :pos:

Инаку дечки кога ги симнувате сите сезони, симнувајте го extended изданието, не смее ни минута да се пропушти. :)
Јас ги имав прво стандардните верзии а после екстендед. Не ми се допаѓаат вторите, има моменти кои се расипани со нив и некои лоши сцени. Имало причина зошто не се прикажани, иако се наоѓаат добри работи и таму.

Јас ги имав прво стандардните верзии а после екстендед. Не ми се допаѓаат вторите, има моменти кои се расипани со нив и некои лоши сцени. Имало причина зошто не се прикажани, иако се наоѓаат добри работи и таму.

Обично некои сцени траат подолго, тоа е најголемата разлика. Инаку овие епизоди се почести во првите неколку сезони, после веќе кога актерите стануваат “скапи“ не се снимаат екстра сцени. Инаку кратени се за да траат епизодите по околу 20-22 минути, инаку би траеле над 25мин што е проблем на ТВ, но не и на ДВД. Како и да е, за фановите се задолжителни, и така 10 сезони малку ни се. :)

Еве споредба на скриптите на секоја епизода, стандард со продолжена.

Мала разлика е, јас вторите ги зедов поради подобра слика, не знаев дека се продолжени, и од почетокот си мислев како е можно да сум ја заборавил сцената... па после друга сцена, реплика итн... и ми светна... :)

Само шо ја изглеав епизодата со паузата на Рос и Рејчел. Си мислев цело време колку Роси е проклето во право. И додека се јадеше восок у другата соба муабетот со новиот од на Џои :pos:

Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)

Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)

siyesly-meme-generator-what-seriously-0641a1.jpg

Се шалам па вие. 45 страни напишано за ништо не оди тоа така :) ја имам аднато на “to watch list“ само да завршам со трите епизоди од "How to be a gentleman" и ја почнувам ( иначе интересни реакции и има 9гагери :icon_lol:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom