Френдзонирање

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Ма мене и кога ќе ме корпосат, ја одвреме-навреме продолжувам да си барам секс од милосрдие ако ништо друго. Проблемо е шо и тоа не го добивам :)

Тешко е да се добие секс од милосрдие друже. Верувај ми. Батали ја. Ќе најдеш некоја што ќе сака да ти го пружи тоа од љубов.

Навистина делува очајно и срамно за едно машко да се понижува себеси надевајќи се дека ќе "добие" нешто или дека ќе се сменат односите со девојката која му се допаѓа доколку таа веќе решила дека можат да бидат само пријатели.Според лично искуство,можам да кажам дека штом бидеш обележан како пријател(стапнеш во френдзоната),не постои чудо кое можеш да го направиш и да ги смениш работите па да можеш да очекуваш љубовни,сексуални вибрации од другата страна.
Френдзонирањето е по вина на мажот,кој ја прифаќа таа улога.
602723_506672189378644_1494389471_n.png

Не бидете педерчиња бе. Проблемот е во самите машки, не знае како да се приближи на девојче, не знае како да направи муабет за да и покаже му се свиѓа, и го бира најлесниот начин, да се спријатели со неа, да и го излиже чмарот и она да мисли дека е најдоброто машко кое ја разбира у потпуност, па очекувате pity fuck или мување. Првин за сите машки важи, треба да се процени својата лига, и дали е твоја лига или не, ако девојката пуца високо и не и се свиѓаш и во spacezone да бидеш пак нема да ја смуваш, ако е веќе во ред девојчето, почни да и делиш комплименти за убавина, па откако почне да ги прифаќа убаво тие, почни и за цицки и гзови да делиш комплименти, и однак пробуј, или ја муваш или не, ако не ти се свиѓа одјеби.

Од мој личен пример јас ставам во френдзон само дечки кои не ми се допаѓаат и некој кого не го гледам како дечко со кој би имала нешто повеќе од пријателство. Но ми е интересен, фин, паметен..и го сакам како пријател за дружење, искачање, муабети....но никако повеќе од тоа...
Дечко кој ми се свиѓа тоа го знае многу рано уште на почеток дека ми се свиѓа. :)
Но има различни девојки....Најчесто девојките ги стваат заљубените дечки да би ја користеле нивната затресканост во нив и внимание, кое им крева его...Глупост но тоа е реалност.

Навистина делува очајно и срамно за едно машко да се понижува себеси надевајќи се дека ќе "добие" нешто или дека ќе се сменат односите со девојката која му се допаѓа доколку таа веќе решила дека можат да бидат само пријатели.Според лично искуство,можам да кажам дека штом бидеш обележан како пријател(стапнеш во френдзоната),не постои чудо кое можеш да го направиш и да ги смениш работите па да можеш да очекуваш љубовни,сексуални вибрации од другата страна.
Френдзонирањето е по вина на мажот,кој ја прифаќа таа улога.
Постои такво чудо. Само јас нема да бидам кучката која јавно ќе ви го открие начинот за излегување од френд зоната. :pipi:

Постои такво чудо. Само јас нема да бидам кучката која јавно ќе ви го открие начинот за излегување од френд зоната. :pipi:

Ваљда му даваш и стануваш пријателче со бенефиција или негова женска. :)

Инаку, ептен покоректно е да и речиш-Абе вака и вака, сакам да ти го заѕидам...одошто врти сучи одоколу, да си трошиш времето.

^ Јас мудро молчам, претпоставките се ваши.

Не постои некоја исконска тајна за тоа како да излезе некој од френдзоната.
Ако некој ти е атрактивен, атрактивен ти е. Ако некој ти е грд и емотивно непривлечен, може да проба и НЛП со хипноза техники за социјална и емотивна контрола, џабе ќе му е.

Не постои некоја исконска тајна за тоа како да излезе некој од френдзоната.
Ако некој ти е атрактивен, атрактивен ти е. Ако некој ти е грд и емотивно непривлечен, може да проба и НЛП со хипноза техники за социјална и емотивна контрола, џабе ќе му е.
А со Руфинол ако проба?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако приметиш дека некој те свиѓа, тогаш треба или да прекинеш со контакт, или да бидеш со него.
Во спротивно, ако продолжите пријателски, само му го трошиш времето во кое може потенцијално да запознае друга.
Плус на себе си го трошиш вреемето, мислиш дека имаш пријател, а тој те слуша/разбира само за да те привлече.
Јасно е дека меѓу женските тешко се наоѓаат пријателства и понекогаш машки можат да бидат посродни/слични на вас од женски, ама сепак.

Едноставно нема хемија...

Го сакам............( како брат).

Оти вие машките не можите да сакате женско како сестра ? Ама јас мислам дека можите......

И глупо е да му се упикувате на некој со задни намери....

Едноставно нема хемија...

Го сакам............( како брат).

Оти вие машките не можите да сакате женско како сестра ? Ама јас мислам дека можите......

И глупо е да му се упикувате на некој со задни намери....
Moze da sakaat zensko kako sestra samo ako e grda ili ako se rikverc,treto nema.

Moze da sakaat zensko kako sestra samo ako e grda ili ako se rikverc,treto nema.

Или на пример вака на форум, никој не ме знај како изгледам :pipi:

Ве сакам сите, исто како иста мајка да не родила и исти татко да не праел,
можи ќе се најме и братучеди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom