Френдзонирање

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Hahahah @wot ne tuku lajknuvaj :-D

Ko vtoro, pak ne znaes da vratis ko sto treba. Ne se treskaj od zemja so "ebate" ili "pizdarii" ili "epistemioloska gledna tocka" ili "peer" ili "poentata" ili "muabetot".
Smiri se prvo. Ne razgovaraj kako da si drvo pijan i se "pizdis" na bilo kakva sitnica ko toa dali APSOLUTNO tvrdam ili VERUVAM, ebate.

Ko treto, da toa e mojata zamisla za vistinska zena and you remind me of someone.

Izvini pomaga kaj vas.

Posto ste bolni vo toa mozoceto.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Џесика, има начин. Според мене, треба да се ослободиш од религиозните стеги и сите тие срања што те тераат да идеш у црква секоја недела. И кога ќе се ослободиш од чувството на вина и грев, сексуалната експресија како резултат на ослободување од сите потсвесно потиснати желби, ќе те реализира како личност и ќе ги извади на виделина сите твои природни пориви! Твоето дневниче повеќе нема да биде колекција од сите тие емоции кои те фрустрираат. Твојот идеал за горда жена која све гледа низ призмата на платонска љубов, ќе се покаже транспарентен и илузорен, а ти ќе ги отвориш твоите чакри и ќе ги почувствуваш вкусот на гревот и слободата. После 10 години, ќе завршиш ко хипи на ЛСД у некој комаја храм, уживајќи во хедонизмот кој тера на секс кој ако ти фали ко сеа на пример, може да те доведе до погрешна перцепција за реалноста.
И глеаш уствари, сите тие муабети за прави мажи/жени и болни мозочиња, се сведуваат на едно нешто. Повише секс, помалце зборување. Да не збориме повише.
Дај му на @wot ебате! Сеа ми се жалеше по пп.

Mangupiste si nema sto...
Kapa siminjam za muabetov.
Taka e.

Mangupiste si nema sto...
Kapa siminjam za muabetov.
Taka e.

Џеси, па како поинаку ќе собере лајкови од локалните фраери?
А и самиот е фрустриран затоа што го френдзонирав и сега ми праќа сублиминални пораки. Не те сакам бе, несфатен!

Badass.
Prvo se dopisuvavme nekoi prasanja si postavuvavme od tipot "kogo mrzis najveke" lol, umre chatot, pa posle toa pisal na temava i vo pp mi pisal se zezal demek so prviot post, da ne sum se napinjala, posle toa go pisal postov na temava, pa posle toa mi pisal deka me precenil... :-S
Wtf?
Amadefinitivno lajkovive me ubivaat </3

Da ne me brisat:
Ja ne veruvam u friendzone.
Friendzone e ustvari "nejkam so tebe" samo tie friendzoniranite ne primetuvaat.
Ako si glup, ke te friendzoniraat i posto si glup ke produzat da si igraat majtap so tebe a ti demek ke glumis ludilo "sveedno mi e",
Ako si popameten, nikogas, nikoja, koja si sakal da ja fatis nema da ti kaze "nejkjam so tebe".
Istovo vazi i za ponezniot pol.

Последно уредено:
Badass.
Prvo se dopisuvavme nekoi prasanja si postavuvavme od tipot "kogo mrzis najveke" lol, umre chatot, pa posle toa pisal na temava i vo pp mi pisal se zezal demek so prviot post, da ne sum se napinjala, posle toa go pisal postov na temava, pa posle toa mi pisal deka me precenil... :-S
Wtf?
Amadefinitivno lajkovive me ubivaat </3

Da ne me brisat:
Ja ne veruvam u friendzone.
Friendzone e ustvari "nejkam so tebe" samo tie friendzoniranite ne primetuvaat.
Ako si glup, ke te friendzoniraat i posto si glup ke produzat da si igraat majtap so tebe a ti demek ke glumis ludilo "sveedno mi e",
Ako si popameten, nikogas, nikoja, koja si sakal da ja fatis nema da ti kaze "nejkjam so tebe".
Istovo vazi i za ponezniot pol.

дај бе не замарај, досадна си
Френдзонирање настанва кога некој е поискрен, поемотивен и подобар кон личноста за која е заинтересиран во поголема мера отколку таа кон него/неа. Значи во френд зоне паѓаш доколку во почетните средби не се изјасниш какви ти се намерите. Доколку се плашиш, одолговлекуваш, чекаш подобра прилика сам си се ставаш во пријателска зона.
Ова глупачата жесика врска нема што збори. Интелегенцијата нема врска со атрактивност. Поглупавите обично се поуспешни од паметните оти не му ја тупат во умот, тестовите ги поминуваат оти не мислат за тоа и само ги игнорираат со позитивен карактер. Додека паметните одма сфаќаат и сами се обесграбруваат и депресираат, несфаќајки дека не се одбиени туку се ставени на обичен тест.
Се е до позитивноста, несериознозста и прифаќањето без замерки и осудување.

Секое френдзонирање можи да се елиминира со зголемување на својата самодоверба, вредност и позитивност, и со искористување на сите прилики што ти се нудат со што ке и покажиш на другата личност дека имаш изобилие од можности и не е таа единствената особа на светот,
дер ар адр фиш ин де лејк

Последно уредено:
Секоја жена "дава", но не секоја жена дава секому - Хју Хефнер на основањето на плејбој :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom